София. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, народният представител Евгения Алексиева,

...
София. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, народният представител Евгения Алексиева,
Коментари Харесай

Евродепутатът Ева Майдел откри традиционния фермерски пазар на улица „Оборище“

София. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, националният представител Евгения Алексиева, общинският консултант Йоанна Драгнева, районният началник на ГЕРБ - Оборище Йорданка Фикирлийска и представители на ГЕРБ - София посетиха фермерския пазар на улица „ Оборище “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Те разгледаха обичайните български артикули, препоръчани от производители от разнообразни райони на страната.
Ева Майдел дружно със заместник-кметa на София Тодор Чобанов откриха фермерския пазар.
“Пазарът е превъзходен и всеки огромен европейски град има подобен. Радвам се, че в София към този момент ще има всеки месец. Това е превъзходен метод да подпомогнем работливите български производители и да ги срещнем с потребителите в огромния град. София има потребност от това. Имаме концепция да създадем пазар с производители от цяла Европа в София ”, съобщи евродепутатът Ева Майдел.
Във фермерския базар се включиха над 100 производители на чиста храна.
По решение на СОС и с помощта на напъните на съветниците от ГЕРБ - София - Фермерски пазар " Оборище " ще се организира всеки месец до края на годината. Събитието се провежда от общинско сдружение и е под егидата на кмета Йорданка Фандъкова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР