София. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов организира конкурс на тема:

...
София. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов организира конкурс на тема:
Коментари Харесай

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов организира видеоконкурс „Отечество любезно”

София. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов провежда конкурс на тематика: „ Отечество общително ”. Всеки участник би трябвало да изпрати авторско видео, в което показва обичта си към България. Видеото може да съдържа послание или да демонстрира събитие, всекидневен миг или заобикаляща реалност. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Конкурсът е отворен за хора от всички възрасти. Лица, под 18 години, вземат участие в състезанието единствено със единодушието на своите родители/настойници или законни попечители, като ще получат назад на електроните си пощи „ Декларация за единодушие ”, която би трябвало да бъде попълнена и изпратена в допълнение преди крайния период на състезанието.
Изпратените видеа би трябвало да са авторски, а не основани в съавторство. Юридически лица не се позволяват. Видеото би трябвало да е направено при съблюдаване на Закона за авторското право и сродните му права.
Всеки искащ може да взе участие в състезанието като изпрати малко видео до 2 минути с обръщение „ Защо обича България ”, име по персонална карта и възраст на e-mail: [email protected]
С изпращането на видеоклипа, участникът заявява, че е осведомен с Регламента на състезанието и дава своето единодушие името и видеото да бъдат оповестени във фейсбук страницата на уредника.
Организаторът си резервира правото, да не позволява до присъединяване в състезанието видеа, които са отвън тематиката на състезанието, с неприятно качество или в несъгласие с общоприетите морални правила.
Краен период на изпращане 2 март 2018 година Всички видеа ще бъдат качени на фейсбук страницата „ Отечество общително ” на 03.03.2018г., като ще се гласоподава за тях под формата на „ харесване “ до 15 март 2018 година
Видеата ще бъдат качени на страницата „ Отечество общително ”. Победител в конкуренцията е създателят на видеото, събрало най-вече „ лайкове “. Той ще посети Европейския парламент в Брюксел по покана на Асим Адемов.
Наградата е персонална и не може да се преотстъпва на трето лице или да бъде сменена с паричната й равноценност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР