София. Електроенергиен Системен Оператор ЕАД (“Възложител, ЕСО ЕАД) възнамерява да

...
София. Електроенергиен Системен Оператор ЕАД (“Възложител, ЕСО ЕАД) възнамерява да
Коментари Харесай

Изграждане на нов електропровод 400kV в България

София. Електроенергиен Системен Оператор ЕАД ( “Възложител ”, ЕСО ЕАД) има намерение да употребява средства от безвъзмездната помощ, обезпечена от Международния фонд за подкрепяне извеждането от употреба на мощности в АЕЦ Козлодуй (KIDSF), управляван от Европейската банка за възобновяване и развиване ( “Банката ”) и свои лични средства за разноските по Проекта за: “Изграждане на нов електропровод 400 kV от Топлоелектрическа централа Марица Изток 2 (п/ст Марица Изток) до п/ст Пловдив ” ( “Проекта ”). Това оповестиха от Електроенергиен Системен Оператор ЕАД . Настоящото съобщение за социална поръчка е актуализация на съобщение за социална поръчка, оповестено на уеб уебсайт на Европейска банка за възстановяване и развитие на 20 януари 2017 (8535-GPN-17149).

Обществена поръчка №: XXXX-GPN-17149
Държава: България
Икономически бранш: Ядрена сигурност
Номер на плана: 17149
Източник на финансиране: Международен фонд за подкрепяне извеждането от употреба на мощности в АЕЦ Козлодуй (KIDSF)
Вид контракт: Доставка на артикули, работи и услуги
Вид съобщение: Обявление за социална поръчка
Дата на разкриване: 19 януари 2018
Краен период: 19 януари 2019 до 23:59 (местно време)

Проектът включва възлагане на следните контракти: “Изграждане на нов електропровод 400 kV от подстанция Марица Изток 2 до подстанция Пловдив ”.
Общият бюджет на плана е? 21,600,000.00 и ще бъде финансиран 70 % от KIDSF и 30 % от ЕСО ЕАД.
Възлагането се чака да започва през третото тримесечие на 2018 година. Срок за осъществяване на контракта за строителни работи - 20 календарни месеца.
Договорите, които се финансират с безплатни средства от KIDSF, ще са обект на Политиките и Правилата за възлагане на публични поръчки на Банката и ще са отворени за компании от всички страни. Постъпленията от Безвъзмездната помощ от KIDSF няма да бъдат употребявани за заплащания към лица или предприятия, или за импорт на артикули, в случай че тези заплащания или импорт са неразрешени с решение на Съвета по сигурност на Организация на обединените нации, взето според Глава VII на Хартата на Организация на обединените нации или според законодателен акт на страната на Купувача.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР