София. Доста мислих какво да кажа, но сред приятели и

...
София. Доста мислих какво да кажа, но сред приятели и
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Милко Панов, БСП: Да си кмет на Нови Искър означава да работиш за хората

София. " Доста мислих какво да кажа, само че измежду другари и у дома може да се приказва елементарно. Истината е, че да си кмет значи да работиш доста ", по този начин стартира обръщението си претендентът за кмет на регион " Нови Искър " Милко Панов. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - София . Той приказва пред жители по време на представянето на претендентите от региона за кметове и общински съветници. На събитието участваха водачът на Българска социалистическа партия - София и лидер на листата на социалистите за общински съветници Калоян Паргов, претендентите за общински съветници от листата на Българска социалистическа партия Михаил Ставрев, Атанас Минев и Иван Пешев, претендентите за кметове на кметства - Пламен Борисов, на Чепинци, Стилиан Каприев, на Световрачене, Йорданка Пенкова, на Мировяне, Илиян Игнатов, на Негован, Кирил Георгиев, на Локорско, Катя Василева, на Кътина и Николай Нодков, на Балша. Гости бяха заместник-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Добрев и националният представител доцент доктор Николай Цонков, както и претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на регион " Люлин " Май Александрова.
Милко Панов призна, че не е толкоз елементарно решението да се кандидатираш за кмет, изисква се мощ, кураж, опит и поддръжка. " Да си кмет значи, че би трябвало да спечелиш доверието на хората и да работиш за тях ", добави той. Кандидатът на Българска социалистическа партия беше безапелационен, че е неуместно в 21 век, когато приказваме за развиването на метрото, да има региони без канализация и водоподаване. " Ние нямаме естествен градски превоз. А не би трябвало да се не помни, че Нови Искър и прилежащите крайградски села са част от София, сподели Панов. - Не мога да си разреша да отчайвам моите другари, сътрудници, съученици, това са хората, измежду които съм израснал. Не може да допуснем това, което се случва от години в региона ни. Имаме визия по какъв начин да се оправим с проблемите ", безапелационен е претендентът за кмет на левицата.
Водачът на листата на Българска социалистическа партия за общински съветници Калоян Паргов съобщи поздрави на хората от името на гражданския претендент за кмет на София Мая Манолова. " Тя е гласът на народа. Заедно ще се борим със статуквото, с модела на настоящето ръководство ", сподели Паргов. Той прикани хората да поддържат, с изключение на Милко Панов, и претендентите за кметове на обитаеми места, както и листата за общински съветници на Българска социалистическа партия. " За да може да работи добре Столична община, би трябвало да имаме болшинство в общинския съвет. Трябват експерти и специалисти, безапелационен беше Калоян Паргов. - Всички дават обещание. Ние предлагаме бистрота. Трябва да знаете къде отиват парите ви. Предлагаме професионализъм, с цел да няма повече недомислици като ул. " Граф Игнатиев ", добави ръководителят на Българска социалистическа партия - София. " Ние ще питаме хората. И преди искахме да питаме хората, само че сътрудниците от ГЕРБ ни стопираха. Пари има, би трябвало да се употребяват вярно. Със същите пари, ние можем да създадем повече неща, по-бързо и по-качествено. Грижата за жителите е преди всичко ", приключи обръщението си той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР