София. Днес ще бъде облачно. Това съобщи за Агенция Фокус

...
София. Днес ще бъде облачно. Това съобщи за Агенция Фокус
Коментари Харесай

НИМХ: Днес ще бъде облачно, с максимални температури до 8°-9° в югоизточните райони

София. Днес ще бъде облачно. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология Виктория Клещанова. В Западна България още преди обяд ще стартират превалявания от сняг, а след обяд в източната половина от страната ще завали дъжд. Ще се образува и снежна завивка. Вятърът ще се ориентира от северозапад, само че през по-голямата част от деня в източните региони от страната ще остане от юг.

Максималните температури ще бъдат от 2°-3° по високите полета на Западна България до 8°-9° в югоизточните региони, в София към 3°. През нощта против сряда дъждът в Източна България ще стартира да минава в сняг, в Родопската област количествата на снеговалежа ще са обилни.
Над Черноморие ще бъде облачно, след обяд с превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан южен вятър, който вечерта ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури ще са 8°-9°. Температура на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъда облачно със снеговалежи. Ще духа сдържан юг-югозападен вятър, който след обяд ще стартира да се ориентира от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 6°.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР