София. Депутатите от ПГ на ГЕРБ - СДС станаха на

...
София. Депутатите от ПГ на ГЕРБ - СДС станаха на
Коментари Харесай

Депутатите от ПГ на ГЕРБ - СДС станаха на крака, провокирани от изказването на Манол Генов от БСП, който призова да се изправят тези, които нямат участие във ВЕИ

София. Депутатите от ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили станаха на крайници, предизвикани от изявлението на Манол Генов от Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " . Това се случи по време на дебата по изменение на мораториума на електрическата енергия, топлинната сила и ВиК услугите, признато през вчерашния ден.

Всичко стартира откакто народния представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Манол Генов направи процедура по метода на водене. " Да забележим какъв брой от народните представители имат присъединяване във ВЕИ персонално посредством свои съпруги, посредством свои близки и дали са почтени пред българския гласоподавател. Предлагам да го създадем по този начин -предложете на народните представители, който няма присъединяване във ВЕИ, да стане прав ", сподели Манол Генов.

Веднага след процедурата по метода на водене на Манол Генов депутатите от цялата парламентарна група на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили станаха прави.

Последва изявление на Рамадан Аталай, който означи, че не знае за какво от Българска социалистическа партия не са станали. " Колеги, с цел да се върнем на сериозната част кой да стане- кой да седне, първо би трябвало да се върнем на това решение, което през вчерашния ден ръководителят го подложи на гласоподаване. Убеден съм, че той не беше го прочел. Днес да спорите тук от тази естрада кой е предложил мораториумът, аз бих споделил кой не поддържа този мораториум ", сподели още Рамадан Аталай.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР