София. Депутатът от БСП за България“ Филип Попов продължава своята

...
София. Депутатът от БСП за България“ Филип Попов продължава своята
Коментари Харесай

Депутатът от БСП Филип Попов с доброволческа кампания в помощ на децата от Северозапада

София. Депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “ Филип Попов продължава своята доброволческа акция в помощ на децата от Северозапада дружно със съдружие ЕРА, което към този момент 8 години се занимава с благотворителна активност в най-бедния край в България. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

До този миг той е помагал на хора в неравностойно състояние без да обявява активността си.

Днес Филип Попов и създателката на сдружението Маги Стефанова посетиха град Кула, като преди този момент събраха даренията от жители и доброволци във Видин. Попов закупи лакомства за всички малчугани като персонален принос и оказа помощ в раздаването на облекла, обувки, детски играчки, зимни обувки и неща от първа нужда.

" Изпитвам духовна нужда от тези актове на доброта. За мен е неописуемо да изразя с думи какво е удоволствието от това да видиш греещи чисти детски очи. Призовавам всички свои сътрудници да се борят за заслужен живот на всички хора и все по-малко да се постанова хората да търсят помощ от доброволци и донори “, показа депутатът, призовавайки да бъдем по-добри, да подаваме ръка, да знаем, че никой акт на доброта не е безрезултатен и всяка промяна към по-добро зависи от самите нас.

Филип Попов добави, че отваря приемна в града в интерес на всички жители и добави, че ще продължи да оказва помощ на ЕРА постоянно, когато е належащо.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР