София. Четири района от София станаха част от кампанията Солидарен

...
София. Четири района от София станаха част от кампанията Солидарен
Коментари Харесай

Четири района от София станаха част от кампанията „Солидарен Великден“

София. Четири региона от София станаха част от акцията „ Солидарен Великден “. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . „ С част от актива в моя регион „ Възраждане “ се включихме в акцията на Българска социалистическа партия “Солидарен Великден “. Днес дарихме козунаци, торти и плодове на Дома за остарели хора в Зона Б-5, бл. 4. От години организацията на Българска социалистическа партия в регион „ Възраждане “ оказва помощ на възрастните наши съграждани. Работим чудесно с шефовете на Дома. Великден е свят празник и е значимо тези хора, които са надалеч от фамилиите си, да почувстват топлота и грижа. Уважението към възрастните е един от главните признаци за крепко и отговорно общество. Аз съм удовлетворен, че през днешния ден видях усмивки на лицата на хората, а сърдечните им пожелания за светли и спокойни празници ме стоплиха. Пожелах им да са здрави и все по този начин с необятни усмивки и доброта да ни посрещат, а ние ще продължим постоянно да ги посещаваме и да оказваме помощ с каквото можем “, уточни Иван Таков.

И районната организация на Българска социалистическа партия в „ Слатина “ се включи в националната самодейност на Българска социалистическа партия „ Солидарен Великден “. Възрастни хора бяха зарадвани с козунаци за идния ярък празник.
Младежи от БСП-„ Триадица “ също се включиха в добротворчеството и доставиха 22 пакета с 308 хранителни артикули от първа нужда за нуждаещите се. Продуктите бяха доставени на палатките на „ Системата ни убива “.

Българска социалистическа партия в „ Красна поляна “ и Инициативният комитет “Бъдеще за „ Красна поляна “ раздадоха хранителни пакети на нуждаещи се жители също в границите на акцията “Солидарен Великден “.
„ Нека Великденските празници ви дарят с доста очаквания и фантазии. Нека в фамилията ви има мир и съгласие. Нека трапезата ви бъде цялостна и сърцата ви изпълнени с обич. Спокойствие да цари в душите ви и здраве дано ви крепи! “, пожелаха участниците в самодейността.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР