София. България допусна грешки при присъединяването в ЕС и искаме

...
София. България допусна грешки при присъединяването в ЕС и искаме
Коментари Харесай

Инж. Димитър Манолов, КТ „Подкрепа“: България допусна грешки при присъединяването в ЕС и искаме да помогнем на страните от Западните Балкани да не направят същото

София. България позволи неточности при присъединението в Европейски Съюз и желаеме да помогнем на страните от Западните Балкани да не създадат същото. Това сподели инж. Димитър Манолов, президент на КТ „ Подкрепа “ след среща на министър-председателя Бойко Борисов с генералния секретар на Европейската конфедерация на профсъюзите Лука Визентини, на която участваха и президентите на двата национално представителни синдиката КНСБ и КТ „ Подкрепа “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Съвсем обикновено е тогава, когато България сложи във фокуса на Европейски Съюз бъдещето на страните от Западните Балкани и тяхното присъединение, ние от своя страна да сложим в същия този фокус и обществения аспект на това присъединение, тъй като то е една основна част от него. По пътя на присъединението тези страни от нашия район, които към този момент го направиха, позволиха някои неточности “, сподели още Манолов и уточни, че няма нищо неприятно в това синдикатите от България да дадат своя принос другите страни да го създадат по-лесно.
„ Фокусираме вниманието върху грешките, които тук са позволени, тъй като знаем към този момент какво и по какъв начин би трябвало да бъде направено. С наслаждение одобряваме ролята на натурален сътрудник на целия този развой по присъединението на Западните Балкани, тъй като действително ние нямаме по-близки хора от тях “, разяснява още той.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР