София. Българите от цялата страна ни възложиха ясни задачи, защото

...
София. Българите от цялата страна ни възложиха ясни задачи, защото
Коментари Харесай

Веселин Марешки, Воля: Българите ни възложиха ясни задачи, защото очакват конкретни резултати и знаят, че ние сме единствените, които ще ги изпълним

София. Българите от цялата страна ни разпоредиха ясни задания, тъй като чакат съответни резултати и знаят, че ние сме единствените, които ще ги осъществим. Това се показва послание на водачът на „ Воля “ и лидер на листата на „ Патриотична коалиция – Воля и НФСБ “ в 3-ти МИР Варна Веселин Марешки, оповестиха от пресцентъра на партията .
Приятели и съидейници, свободни българи, Вие, които споделяте нашите хрумвания и битка. Вие, които повярвахте в Патриотичната коалиция. Вие, които с разум и сърце се включихте в нашата акцията.
Гордея се с Вашия дух и професионализъм. Вярвам в триумфа на нашето дело, тъй като то е на ползу роду. С това разбиране започнахме тази акция. С още по-непоклатима религия в силата ни да спазим поетите задължения отиваме към изборния ден. От историята, опита и работата си знам, че българският национализъм е на първо място каузи! Дела трябват, а не думи. Така го е споделил Апостола, по този начин работим и ние, същинските български патриоти ", декларира Марешки.

" Българите от цялата страна ни разпоредиха ясни задания, тъй като чакат съответни резултати и знаят, че точно ние ще ги осъществим. Не празни обещания, а по-добър живот за всички: от най-уязвимите до бизнеса с български корен. Този, който основава най-вече работни места и заплаща налозите си тук – в България. Този, който пое тежестта на Ковид рецесията ", добавя той.

" Българските жители пишат дилемите за идващото Народно заседание. Ние сключихме контракт само с тях и единствено пред тях сме виновни. Всеки глас за Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в неделя ще бъде избор на доверие за изпреварващо развиване и обществена правдивост ", споделя още водачът на " Воля ".

" Ние сме хора на настоящия национализъм. На икономическия национализъм. Защото за нас България и българският народ са над всичко. Защото ние разбираме политиката като служене на народа.
Ще се оправим с тежестите на рецесията, ще излезем от пандемията по-силни, в случай че на 4 април избираме умно. Благодаря ви и помнете, че триумфът за Патриотичната коалиция е триумф за всеки един от вас и за България ", приключва обръщението си Веселин Марешки.

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е с номер 24 в бюлетината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР