Sofia24.bg ще ви разкаже за един актьор, който има много

...
Sofia24.bg ще ви разкаже за един актьор, който има много
Коментари Харесай

Той е любим актьор от Новите съседи: Екранният Амадор е щастливо женен, но една година не е разговарял с колегата си, който играе Коке

Sofia24.bg ще ви опише за един артист, който има доста почитатели у нас.  Пабло Чиапея е прочут с ролята си на Амадор в сериала " Новите съседи ". Познавате го и от присъединяване му в " Щурите съседи ", където влиза в кожата на Мончо. Той е роден на 1 декември 1976 година в испанския град Албасете. Той се появява в света на актьорите благодарение на своя другар Ернесто Севиля бел.ред. Севиля също играе в " Новите съседи. Той влиза в ролята на Dj Теодоро и е брат на героя на Чиапея - Амадор. Пабло е женен за член на екипа на " Новите съседи " и е доста предпазлив във връзка с персоналния си живот.

Изглежда, че когато имаш гений, опцията постоянно идва инцидентно. Звучи като холивудско факсимиле, само че това е историята на Пабло Чиапея. Съдбата искаше в детството си този мъж роден в Албасете да бъде най-хубав другар с различен комедиант Ернесто Севиля. И тъкмо Севиля е индивидът, който го е насърчил да стартира да гради своята професионална кариера, оставяйки работата си на преподавател по физическо образование. 

Така приятелите съумяха да осъществен фантазията си и да изкарват прехраната си, разсмивайки другите. Прякорът на Пабло е Чапе. Родът му е с италиански генезис, защото дядо му е пристигнал от Торино. Той има и сестра на име Росана и брат Карлос.

Пабло доста обича животните и това е нещо, което можем да забележим и когато преглеждаме фотосите в персоналния му профил в Instagram. Той има над 700 000 почитатели и споделя всекидневието си със своята брачна половинка, щерка и домакински любим - окосмен померан. 

Кариерата и триумфите му на сцената наподобяват невероятни. Как стартира всичко обаче. Един ден телефонът иззвъня...беше Ернесто Севиля, който получи роля в комедийно шоу за Paramount Comedy и се обаждаше на своя другар от детството, с цел да запише скеч. 

По това време Пабло се реалокира в столицата Мадрид и уверен, че би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да се запише в учебно заведение по актьорско майсторство. Красив стадий в живота на артиста стартира с неговите герои в комедийни излъчвания като " Muchachada Nui “ или " La hora chanante “. Това беше началото на сполучлива кариера, учредена на смеха. Двамата образува тайфа от експерти и дружно с Хоакин Рейес, Карлос Аресес и Хулиан Лопес разсмиват хората, като по този начин печелят и пари, както и известност. Това са другари, с които продължава да работи в " La que se cerca “ и които са му като братя. 

До такава степен, че Пабло и Ернесто играят най-палавото братско дуо по малкия екран във фантастиката, основана от Алберто и Лаура Кабайеро, племенниците на Хосе Луис Морено. 

Съпругата на Пабло е Наталия Пуенте. Тук за следващ път случайността ще промени живота на артиста, когато на снимачната площадка на сериала, който го прави прочут - " Новите съседи ", той среща Наталия. Те се срещнаха, когато тя отговаряше за дрешника на актьорите в сериала и по-късно се трансформира в огромната обич на Пабло Чиапея.

" Тя работеше в дрешника и там пробвах всичките си облекла, в това число леопардовите прашките, с които се появих на екран, като Амадор. Прашките се избират от отдела, който дава отговор за облеклата на актьорите. Любопитното в тази ситуация е, че момичето, което избра прашките за мен във втория сезон, е мой сътрудник в живота към този момент 18 години. Сега имаме момиче на име Валентина, което с помощта на тези прашки, е тук ", споделя артистът.

" И, несъмнено, пробвах прашките и излязох от съблекалнята си като в " звездопад “ и тя ми сподели дали ми стоят добре или зле ", прибавя той. 

Но в случай че нещо е изненадващо, когато видите автобиографията на Пабло, то е, че артистът се дефинира като човек, който е свенлив, който отвън сцената или когато камерите са изключени, не обича да бъде център на внимание. Вярно е, че след възходящата му популярност, когато стана Амадор Ривас, животът му се промени вечно и няма случай, в който артистът да не е бил спрян на улицата за фотоси и подписи. Но споделя, че брачната половинка му Наталия се оправя добре и е удовлетворена от обичта на публиката. 

" Баща и още неща " е фразата, с която Чапе се самоопределя в биографията си в Instagram.

Но това, което Чапе обича, е да се любува на времето със фамилията си и да прави това, което го вълнува: да кара хората да се смеят, да се смее, да спортува и, в случай че има време сред работата си и персоналните си задължения, да играе видео игри. 

Логично той обича да спортува, тъй като е бил учител по физическо образование в Албасете. " Да спортувам, това е което ме кара да се усещам по-добре физически и ме облекчава душевен. Когато не го върша, се усещам зле, тъй като считам, че подценявам значима част от живота си ", изяснява той в изявление пред " Diez Minutos ". 

В момента той продължава с ролята на Амадор, която му е донесла толкоз доста наслада в живота, само че също по този начин е в развой на нашарване на кариерата си. Дали като водещ на игрово шоу или във филми, да вземем за пример когато през 2014 година той стана част от актьорския състав на " Съжалявам, в случай че те назовавам обич “. Откакто приключва трагично изкуство, Пабло също взе участие в дузина пиеси, изпълнявайки в тях функции като Тенорио в " El burlador de Sevilla “, режисиран от Хосе Луис Саес или си сътрудничи в продукциите на Ярослав Биелски, " Нашата кухня “ и " Полет над кукувиче гнездо “. Той принадлежи към по този начин наречения " El quartet de Albacete “, група комици, основана от него, Хоакин Рейес и Ернесто Севиля.

Много от хората не знаят, че е бил скаран с Начо Герерос, който в " Новите съседи " е в ролята на Коке. Сбиване сред двамата е в основата на спора. Чапе и Начо са част от актьорския състав на " Новите съседи ", като са двама от основните герои. Освен това те имаха положителни връзки отвън снимачната площадка. Конфликт обаче прекатурва другарството им на 180 градуса. Те прекараха съвсем година, без да си приказват, макар обстоятелството, че записаха голям брой подиуми заеднов сериала. Герерос призна за спора в програмата на Nagore Robles. 

" Не приказвах с един сътрудник една година поради някаква нелепост, която двамата можехме да уговорим. За благополучие това се случи преди доста години и преди доста години още веднъж станахме другари ", спомня си Герерос.

" Беше доста неприятно да обичаш човек толкоз доста и да си с него всеки ден на снимачната площадка, без да си продумате нито дума, с изключение на когато би трябвало да споделите реплики на сцената. Обожавам го, почитаме се един различен ", добави той.

Приятелството на Чапе (бел.ред. Амадор в " Новите съседи " ) с Ернесто Севиля (бел. ред. Dj Теодоро в " Новите съседи " ) датира от времето, когато Чапе е на 9 години. Те се срещнат в учебно заведение, само че не са в един и същи клас. Лошото държание на Ернесто докара до инцидентна среща. Пабло е с една година по-голям от Ернесто.

" Изгониха ме от класа ми за неприятно държание и ме изпратиха при по-големите “, спомня си Ернесто в La Noche. 

" Бях в час, присъствах както постоянно, водех си бележки, когато го сложиха пред мен “, сподели Чапе. Но Ернесто носи шапка, която блокира видимостта на колегата му зад него, който го помоли да се обърне надясно, с цел да види дъската. 

" И той се обърна, видях лицето му, бях шокиран и от този момент сме другари вечно “, изяснява през смях Пабло Чиапея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР