Софи Маринова ще е една от звездите, които ще бъдат

...
Софи Маринова ще е една от звездите, които ще бъдат
Коментари Харесай

Ето кого ще имитират в новото шоу на Халваджиян

Софи Маринова ще е една от звездите, които ще бъдат имитирани от почитателите си в новото шоу на Нова телевизия " Звездите в нас ". Предаването ще смени " Маскираният артист " тази есен и ще бъде вид на " Като две капки вода ", само че участниците няма да са известни за необятната аудитория.

90 души ще влязат в него, оповестиха от малкия екран. Те са били определени измежду 3000 искащи да имитират обичаните си звезди, ще бъдат разграничени в цели 30 тима от по трима души, които ще опитат да влязат в кожата на един и същи реализатор.

Сред имитаторите има охранители, чиновници в магазини за облекла, инфлуенсъри, татуисти, актьори, фризьори, служащи в хранително-вкусовата индустрия, само че и професионални артисти, както се очакваше.

Към момента не е публично обявено кои звезди ще бъдат имитирани, само че е съвсем несъмнено, че една от тях ще е ромската перла Софи Маринова, която е кумир на певиците от своя етнос.

Другите евентуално ще са обичаните на продуцента Маги Халваджиян, а и на младите реализатори Лили Иванова, Силвия Кацарова, Васил Найденов и така нататък Ще има и непознати звезди, написа " Уикенд ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР