Софи Маринова отсвири Тодор Давидов - Гринго. Фолкпевицата не знае

...
Софи Маринова отсвири Тодор Давидов - Гринго. Фолкпевицата не знае
Коментари Харесай

Софка отсвири Гринго: Не съм в час, не знам какво става, няма да го защитавам в съда!

Софи Маринова отсвири Тодор Давидов - Гринго. Фолкпевицата не знае какво се случва с обвиняването в изнудване против нейния обичан и се е отказала да го пази като юрист в съда, заяви "България през днешния ден ".

Певецът бе задържан в дома на баба си в ромската махала на Айтос пред очите на изпадналата в потрес Маринова през нощта на 23 септември. Гринго дружно с приятеля му Стефан Сливков получиха обвиняване за изнудване и закани за ликвидиране на локален предприемач.

В средата на декември делото против Давидов бе преместено в София. Часове преди спецпрокуратурата да разгласи, че следствието по случая е завършило, Софка не бе известена.

"Въобще не съм в час и не знам защо става дума ", отсякла Софи Маринова пред изданието. На въпрос дали още веднъж ще се опита да се яви като бранител на Гринго в съда, откакто районните магистрати в Айтос й отхвърлиха с претекста, че двамата нямат подписан брак, Маринова била безапелационна:

"О, не няма такова нещо, няма да го пазя като юрист ", декларирала певицата и прекъснала връзката.

След като досиетата с делото дойдоха от Айтос в София, Гринго се отхвърли и от бургаските си юристи. Сега Давидов е поверил отбраната си на известния правист Марин Марковски. Вчера юристът бе извикан в спецсъда, с цел да бъде известен, че следствието е завършило, и да се запознае със събраните досега доказателства.

"Ще желая мярка за неотклонение в идващите дни ", декларирал пред вестника Марковски.

Юристът е безапелационен, че клиентът му се намира в пандиза без доказателства. По думите му Давидов е извънредно уплашен и не се усеща добре зад решетките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР