Софи Кинсела, английската авторка, чиято бестселър поредица от книги Shopaholic“

...
Софи Кинсела, английската авторка, чиято бестселър поредица от книги Shopaholic“
Коментари Харесай

Софи Кинсела, автор на поредицата от книги „Shopaholic“, разкрива агресивен рак на мозъка

Софи Кинсела, британската авторка, чиято бестселър поредност от книги „ Shopaholic “ отстъпи място на типичен американски rom-com, разгласи в сряда, че тя получава лекуване за рядка и нападателна форма на рак на мозъка повече от година.

Кинсела, чието име е Мадлин Уикхам, показа здравната актуализация в обява в обществените медии, която очерта нейния проект за лекуване и изясни за какво преди този момент е решила да се изправи против заболяването отвън очите на обществеността. Авторката сподели, че в края на 2022 година е била диагностицирана с глиобластом, недоброкачествен мозъчен израстък, който нормално носи неприятна прогноза, защото постоянно прогресира бързо. Но Кинсела сподели на почитателите си, че " като цяло се усеща доста добре " и разказа настоящето си положение като устойчиво, като приписа медицински екип в болничното заведение на Университетския лицей в Лондон, който се е погрижил за нея.

„ Не споделях това преди, тъй като желаех да се уверя, че децата ми са в положение да чуят и обработят новините уединено и да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР