СОФ Кънект“ покани конкурентен брой компании за участие в търг

...
СОФ Кънект“ покани конкурентен брой компании за участие в търг
Коментари Харесай

Разпознаваеми компании в надпревара за ресторантите на летище София

" СОФ Кънект “ предложения конкурентен брой компании за присъединяване в търг за заведения за хранене, питейни заведения и други заведения на територия от близо 3 400 кв. м  на Терминал 2 на летище " София ". Условията на търга плануват цялостна промяна на разполагаемото пространство, а измежду новостите ще бъдат напълно нова зона с заведения за хранене, питейни заведения, заведения за бързо хранене, които да показват интернационалната и обичайната локална кухня, открита тераса с красива панорама и особено обособено място за тютюнопушене и още голям брой други улеснения за пасажерите на столичното летище.

През предходната седмица операторът на столичното летище е изпратил предложения за присъединяване до български и международни марки с одобрен опит в региона, които да показват своите финансови оферти за нови заведения за храни и питиета на летищна територия. Фирмите са получили подробна техническа информация въз основа, на която да заявят интерес към присъединяване в търга и да приготвят предложения доникъде на август 2022 година. Победителят в търга ще бъде разгласен през четвърто тримесечие.

Процедурата за избор на оператор на зоната за храни и питиета цели да обезпечи привлекателни бизнес благоприятни условия за необятен кръг участници, а водещ принцип при подбора ще бъде даване на решение за възстановяване на летищния престой за пасажери и посетители посредством даване на разнородни заведения за хранителна консумация. 

" От този план чакаме освен да подобрим потребителското прекарване, само че и да осигурим известност на българското летище посредством концепцията си за заведения за храни и питиета и най-много посредством качеството на даване на услугата. Нашите пасажери заслужават 5-звездно качество в зоната за храни и питиета, а това е част от цялостната ни визия за летище София като 5-звездно районно летище “, съобщи изпълнителният шеф на аерогарата Хесус Кабайеро.

Припомняме, че през април летище София/ " СОФ Кънект “ избра Дюфри за оператор на безмитните си магазини. Дюфри ще ръководят магазини върху обща комерсиална повърхност от  1 433 кв. м. и те идват след интернационална тръжна процедура, в която участваха топ 3 компании в региона. Дюфри са международна компания, която ще обезпечи високо качество на услугите и ще промени образа на комерсиалните зони. Започналата към този момент смяна е част от огромната промяна на летище София част, от която ще бъдат и новите заведения за храни и питиета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР