Соченият за помагач на свирепия Рагевски се изправя пред съда

...
Соченият за помагач на свирепия Рагевски се изправя пред съда
Коментари Харесай

Соченият за помагач на свирепия Рагевски се изправя пред съда

Соченият за помощник на свирепия Рагевски се изправя пред съда през днешния ден. Преди минути той бе докаран в Районен съд Бургас, където след минути стартира своето съвещание, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Деян Дичев е упрекнат за това, че е спомогнал Станимир Рагевски, упрекнат от своя страна в убийството на Юмер Мехмед и брокерката Теодора Бахлова.  Престъплението е осъществено за времето от 29.10.2020 година до 27.08.2021 година в Бургас.

Дичев е упрекнат и за това, че е придобил и дърбал револвер и муниции, без да има позволение за това. Оръжието е добито на 04.08.2021 година и е държано до 24.08.2021 година

Той е упрекнат и за това, че незаконно държал наркотични субстанции – коноп и кокаин, чиято обща стойност възлиза на 452 лв..

По време на следствието е открито, че Дичев е спомогнал Рагевски да заличи следите от убийствата на Бахлова и Мехмед без обвиненият и Рагевски да са се споразумели за това преди осъществяване на убийствата. Престъпното действие се показва в изтриване на следите от убийствата, укриване на движимостите на потърпевшите, труповете, оръжието и патроните, с които е лишен животът им. Прикрити от органите на реда са били фактическото реализиране на убийствата и техният причинител.

Установено е също по този начин, че Дичев е придобил от Рагевски, а по-късно и държал без съответно позволение, револвер и 13 патрона, които е укрил в мокро помещение, намиращо се във Военен клуб " ДНА ". В същото помещение е държал незаконно над 5 грама кокаин и над 6 грама коноп, представляващи високорискови наркотични субстанции.

Защитата изиска делото да е при закрити врата. Причината - публичен интерес и настройки в обществото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР