Соченият за лидер на банда за въоръжени грабежи Иван Ценков

...
Соченият за лидер на банда за въоръжени грабежи Иван Ценков
Коментари Харесай

Пуснаха Турчина от ареста, бил болен

Соченият за водач на тайфа за въоръжени грабежи Иван Ценков - Турчина, още веднъж е на независимост. Преди дни Софийският градски съд го е пуснал под парична гаранция от 5000 лева, с претекста, че е тежко болен.

Тази година Турчина беше арестуван четири пъти за грабежи, само че постоянно оставаше за малко в ареста. Той беше измежду арестуваните и при зрелищната акция от 18 септември, в която бяха задържани четирима мъже.

Според проверяващите тази тайфа е атакувала дългогодишния търговец Мейтам Хади. Нападателите го удрят, пръскат го със спрей и отмъкват чантата му, в която има 80 хиляди лева

„ Това е лице от най-активния крими контингент, обратно във времето постоянно сме били в конфликт с него и сме работили за документиране на незаконна активност. Наистина е сериозен бандит”, споделя шефът на Генерална дирекция „ Национална полиция” Христо Терзийски пред БТВ.

„ Имало е случаи, в които съдът е взимал най-тежка мярка за неотклонение, само че след това е бил освобождаван. В два от случаите”, споделя и говорителката на основния прокурор Румяна Арнаудова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР