Собствено ВиК предприятие си направил жител на Лом, след като

...
Собствено ВиК предприятие си направил жител на Лом, след като
Коментари Харесай

Жител на Лом си направи собствено ВиК, продавал вода на съседите си

Собствено ВиК дружество си направил гражданин на Лом, откакто свързал непозволено общо 10 парцела към водоснабдителната система.

За задачата той построил водопровод с дължина 500 метра в кв. " Хумата ", посредством който снабдявал съседите си с вода. Срещу услугата съобразителния извършител получавал възнаграждение.

След получен сигнал незабавно е планувана профилирана полицейска интервенция, при която чиновници на районно управление (на МВР) Лом, бранш „ Специални тактически дейности “ при ОДМВР Монтана и монтанско водоснабдително сдружение направили инспекция по десния бряг на река Лом. Той попада в землището на квартал „ Хумата “ в крайдунавския град.

Там те откриват инсталацията в частен дом в квартала, населяван от 45-годишен гражданин. Той освен осигурявал питейна вода за населявания от него парцел, само че и за още 9 прилежащи парцела в същия квартал, за което получавал възнаграждение от жителите.

По случая е осъществен оглед на местопроизшествието и формирано досъдебно произвеждане. Намерени и конфискувани са материални доказателства, снети са сведения от голям брой лица, съпричастни към случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР