Собствениците на тези зодии се справят доста успешно с жените,

...
Собствениците на тези зодии се справят доста успешно с жените,
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии изглеждат женкари. Те всъщност са романтици

Собствениците на тези зодии се оправят много сполучливо с дамите, само че не ги взимат на съществено. Всеки от тях скрито мечтае за огромна обич.

Мъжете от тези зодии наподобяват женкари

Мъжете, които имат тези зодиакални знаци, постоянно се виждат в женска компания. Въпреки това, мнозина избират да бъдат самотни, което може да докара до това да бъдат етикетирани като флиртуващи. Всъщност никой не желае да разбие нечие сърце.

Мъжете от тези зодии са романтици, само че няма да си го признаят.
Представителите на тези зодии мечтаят за огромна обич:

Телец

Телецът се нуждае от доста време, с цел да се отвори пред някого. Той е сензитивен, топъл и безрезервен, само че няма да го покаже на никого. Въпреки това, когато дава на някого любов, той остава предан. Любовта е най-важното нещо за него, по тази причина дълго търси своята половинка. Той желае да е сигурен, че е срещнал дамата на живота си.

Лъв

Мъжете зодия Лъв се срами от идеалистичния си метод към любовта. Мечтаят за жена, на която биха могли да се посвещават всеки ден. Те обаче се пробват да изградят облика на безсърдечен твърд човек, тъй като се опасяват да не бъдат отхвърлени от избраника си. Те избират да демонстрират отдалеченост, с цел да не бъдат унижени.

Стрелец

Стрелецът се свързва със инцидентни романси. През множеството време той излиза с дами за развлечение и обещанията му за взаимно бъдеще не се съблюдават. Въпреки това, той скрито си фантазира да срещне някого, с който ще се схваща без думи. Вярва, че някой ден ще срещне своята сродна душа.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР