Собствениците на столична бирария избраха нестандартен начин за съобщаване на

...
Собствениците на столична бирария избраха нестандартен начин за съобщаване на
Коментари Харесай

Това е най-нестандартната бирария в София!

Собствениците на столична бирария избраха ексцентричен метод за съобщаване на сметката. Стилиян Дамянов и брачната половинка му Милена преподават уроци по история. В долната част на касовата записка, тъкмо под сумата, която би трябвало да се заплати, е поместен текст, разказващ за славната българска история и нейните персони.

" Идеята не е спонтанна, защото аз постоянно съм се старал да обогатявам знанията на хората. Това не е главният ми бизнес, само че в свободното си време се занимавам с разнообразни неща, свързани с историята ", показа Стилиян пред Bulgaria ON AIR.

Той описа, че задачата му е всеки клиент, който посети заведението, да получи добавена стойност за него самия. И в случай че не обогатен, то най-малко да си тръгне развеселен.

По думите му обаче да се наречеш родолюбец в днешни дни може да бъде рисково.

" Понятието като че ли се изкриви с годините. Много евентуално е да те сбъркат с една навалица нападателни хора ", сподели още Стилиян.

Той и брачната половинка му Милена наемат бисторото преди 2 месеца. Не се двоумят дълго, когато обмислят с какво да се отличават от стотиците сходни заведения в София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР