Собствениците на седем от караваните са получили полицейско разпореждане за

...
Собствениците на седем от караваните са получили полицейско разпореждане за
Коментари Харесай

Установиха 19 незаконни каравани върху дюни в залива Вромос

Собствениците на седем от караваните са получили полицейско предписание за премахването им, а собствеността на останалите 12 е в развой на изясняване, защото регистрационните номера на караваните са свалени и все още същите са необитаеми. От през днешния ден несъобразилите се с полицейското предписание притежатели ще бъдат глобени с актове.

За констатиране на нарушаванията съществена е ролята на Областна администрация - Бургас, която спомага за тъкмо локализиране на топографското състояние на караваните - извършители, защото в залива " Вромос " е налице съсобственост на страната, държавен горски фонд и частни стопани. Проблематични са държавните зони, в които върху дюни и морския плаж са паркирани и престояват каравани, чиито притежатели мъчно могат да преценяват дали нарушават закона. Ето за какво при констатиране на нарушаването притежателите не се глобяват непосредствено, а получават опция сами да отстранен караваните си, прецизират от бургаската полиция.

С оглед попречване на бъдещи нарушавания от Община Созопол, на чиято територия е и залива " Вромос ", се ангажират с слагане на осведомителни табели, които да указват зоните за гладко паркиране и престояване на каравани.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР