Собствениците на Локо Пд са твърдо решени да стъпят още

...
Собствениците на Локо Пд са твърдо решени да стъпят още
Коментари Харесай

Шефовете на Локо ще купуват френски нискоразреден клуб

Собствениците на Локо Пд са твърдо решени да стъпят още по-сериозно на футболния пазар. Именно заради тази причина в най-скоро време те ще започват процедура по закупуване на нискоразреден клуб във Франция.

Целта е той да се изкачи до Лига Национал или Лига 2 и в него да се подвизават едни от най-талантливите млади футболисти на " смърфовете ", твърди " Тема спорт ". По този метод те ще са по-близо до полезрението на водещите европейски тимове. Именно това е концепцията на визитата в България на френската легенда Луис Фернандес. Очаква се той да съветва притежателите на " черно-белите ", а след това да спомага при договорката, като се заеме и с развиването на плана.

В тази връзка се чака напълно скоро черно-белите да стартират със съществени вложения в своята Академия. Предстои и построяването на съвременна подготвителна база в квартал " Тракия ".

Луис Фернандес е европейски първенец с Франция от 1984 година, както и бронзов медалист от Световното през 1986-а. За петлите има 60 дуела и 6 гола. Има записани над 200 мача за ПСЖ, играел е още за тимовете на Кан и ФК Париж. Като треньор е водил отборите на ПСЖ, Атлетик Билбао, Еспаньол, Бетис, Израел и Гвинея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР