Собствениците на изгубено кученце край Карлово издирват своя домашен любимец.

...
Собствениците на изгубено кученце край Карлово издирват своя домашен любимец.
Коментари Харесай

Женски померан изчезна край Карлово! Собствениците предлагат възнаграждение

Собствениците на изгубено кученце край Карлово търсят своя домакински любим. За случая ни осведоми Илиана Христова, която откровено се надява животното да бъде открито и върнато при стопаните си.
Прочетете още
Става дума за красивата померанка Джозефина. Джо, както я назовават нейните притежатели е на 7 години и е извънредно положително и умерено куче. Стопаните на Джо споделиха, че животното последно е било с тях на 26 март /неделя/, в къщата им, намираща се в село Бегунци.

„ Тя е като плюшена играчка. Кучето е тромаво, доста е постепенно и не тича. Оставихме я за не повече от 5 минути пред къщата както нормално.  След като си свърши потребностите, тя се връща самичка. Този път обаче това не се случи. Последно я видяхме към 19:00 часа в неделя и по-късно изчезна. Изключваме разновидността да е избягала, доста е евентуално някой да я е откраднал ”, споделиха стопаните й.

Илиана Христова показа, че откакто са забелязали, че я няма, са почнали да я търсят и да обхождат с джип и термокамери покрайнината, в която е била оставена за последно, само че Джозефина не е видяна на никое място.

„ Ако е открадната за разплождане, то би трябвало да се знае, че тя е доста нежна и в случай че я оплодят, вероятността да не оцелее е доста огромна. Същото важи и за бебетата й. Тя е подарък за сина ми и всички доста страдаме за нея ”, описаха още стопаните й.

Предлага се огромно парично заплащане за човекa, който открие Джозефина. В случай, че сте виждали кученцето или имате информация за него, можете да се свържете със стопаните й на телефонен номер 0899744744 .

Снимки:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР