Собствениците на един от зоопарковете в Кайро мамят посетителите, като

...
Собствениците на един от зоопарковете в Кайро мамят посетителите, като
Коментари Харесай

Зоопарк мами посетители с боядисани като зебри магарета

Собствениците на един от зоопарковете в Кайро мамят посетителите, като им демонстрират боядисани като зебри магарета, оповестява телевизионният канал Екстра нюз.
За мошеничеството предизвестил десетокласникът Мохамед Сархан, който посетил зоологическата градина при проведена екскурзия. На момчето му направило усещане, че черните линии на "зебрите " почнали да се стичат по главата и тялото на чифтокопитните. Като се взрял по-отблизо, ученикът с изненада разкрил, че в действителност ставало дума за магарета, необятно публикувани в Египет, боядисани като зебри.
Оказало се, че поради настъпилите огромни горещини в египетската столица, боята се разтекла и присъщата багра на зебрите почнала да се свлича пред очите на посетителите. Мохамед Сархан снимал животните и пуснал фрагментите във Facebook, предизвиквайки голям интерес в арабските медии.
Собствениците на зоопарка желали да закупят двойка зебри, само че цената се оказала прекомерно висока за тях. Тогава те заложили на различен вид - боядисването на магаретата на райета.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР