Собствениците на автомобили вече могат да сключат застраховка „Гражданска отговорност“

...
Собствениците на автомобили вече могат да сключат застраховка „Гражданска отговорност“
Коментари Харесай

А1 започва да предлага онлайн застраховка Гражданска отговорност

Собствениците на коли към този момент могат да сключат застраховка „ Гражданска отговорност “ през А1.bg. За да се възползват от бързината и удобството на сключването на застраховката онлайн, не е наложително да имат други услуги от телекома. С новата услуга, която А1 предлага в партньорство със ЗК „ Лев Инс “ АД, потребителите могат да сключат застраховка Гражданска отговорност, както и да заплащат напълно или на вноски наградата по подписана застраховка през А1.bg.

Застраховка „ Гражданска отговорност “ е наложителна за всички моторни транспортни средства на територията на България. Тя покрива финансовата отговорност на застрахования при положение на породени имуществени и неимуществени вреди на трети лица, свързани с потреблението на притежаваното от тях моторно транспортно средство (МПС).

За да сключат своята застраховка „ Гражданска отговорност “ посредством А1, потребителите следва да подадат поръчка, като попълнят особено създадената онлайн форма на уеб страницата А1.bg. Въз основа на тази поръчка те подписват контракт за застраховка от разстояние със ЗК „ Лев Инс “ АД посредством А1 в качеството на осигурителен сътрудник. Застраховката се задейства незабавно след приемане на удостоверение, изпратено до клиента със SMS и имейл.



Това икономисва време и старания на потребителите, тъй като не се постанова да посещават офис на осигурител. Застрахователната награда се пресмята самостоятелно за всяко МПС с опция да бъде платена еднократно, както и разсрочено на две или четири вноски. Дължимата сума за застраховката се заплаща бързо и елементарно с банкова карта на самата интернет страница.

В период до три работни дни всички нужни документи, включващи лавица, стикер и документ Зелена карта, ще бъдат доставени по пощальон на посочен персонален адрес, или до офис на Speedy, изцяло гратис, без значение в коя точка на България се намират клиентите.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР