Собствениците и наемателите на сградите да помагат на почистващите фирми

...
Собствениците и наемателите на сградите да помагат на почистващите фирми
Коментари Харесай

Иван Стоянов: Да направим опълчение срещу висулките

Собствениците и наемателите на постройките да оказват помощ на почистващите компании и сами да отстранен ледените висулки. Тази рекомендация дадоха през вчерашния ден от  Оперативна програма " Чистота ", като подчертаха, че Община Пловдив и нейните предприятия няма обвързване да обезопасява частните парцели. Със стоплянето денем по покривите започнаха да се образуват ледени парчета, които могат да наранят или даже да убият  преминаващите по тротоара хора.  

Със съдействието на Пътна полиция  екипите на „ Чистота “  отстраниха  с помощта на автовишка рисковите ледени висулки от подлеза на ул. " Гладстон ", където от години има течове,  в Тунела, на  Железния мост. Премахват  лед от покривите  и транспортните уреди, тъй като те са обществена общинска и държавна благосъстоятелност. 

Населението обаче не разполага с автовишки, изключително за огромните жилищни блокове. През предходната зима  се наложи на рисковите места да работи общинска техника, с цел да не се стигне до съдбовен случай. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР