Собственици на заведения в Благоевград алармираха за полицейски тормоз срещу

...
Собственици на заведения в Благоевград алармираха за полицейски тормоз срещу
Коментари Харесай

Имало ли е полицейски тормоз в Благоевград - позицията на МВР

Собственици на заведения в Благоевград сигнализираха за полицейски тормоз против клиенти, по време на осъществена инспекция.

Случката е от събота вечер, когато полицейски чиновници дружно с екип на РЗИ вършат опит да сформират актове на клиенти и заведения, които работят след 23 ч.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Благоевград обявиха, че тогава са направени доста акции, открити са голям брой нарушавания и са формирани протоколи. Арестувани са двама души.

При осъществяване на инспекция на заведения от чиновник на полицията е пожелан документ за идентичност на клиент на заведение. Бил е във очевидно нетрезво положение и се е държал нападателно и неуважително и непозволено по отношение на чиновниците. Същият не е извършил полицейско предписание и е нарушил неприкосновеността на полицейския чиновник. Задържаното лице е отказало да бъде тестван за алкохол и опиати. Два часа след случая, лицето е съжалило за случилото се, изясни комисар Стоян Маламов – вр.и.д. заместник-директор на ОД на Министерство на вътрешните работи – Благоевград.

Собствениците на заведения в Благоевград изрично отхвърлиха да разясняват случая.

Вижте повече в директното включване на Али Мисанков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР