Собственици на заведения се събраха на протест пред президентството, за

...
Собственици на заведения се събраха на протест пред президентството, за
Коментари Харесай

Собственици на заведения се вдигнаха срещу Закона за шума

 Собственици на заведения се събраха на митинг пред президентството, с цел да изразят недоволството си от признатия Закон за шума. " Събрахме се част от членовете на Българската асоциация на заведенията, с цел да внесем молба за несъгласие по отношение на Закона за шума. Внесохме над 60 страници с предложение за промени на избрани точки. За страдание, те не ги почетоха ", съобщи ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.

Той добави, че в Закона липсва райониране на Черноморието и огромните градове. " Трябва да има регион, където може да се създадат заведения, в които да се подвига звук, без това да пречи на жителите ", разясни пред Нова телевизия Ричард Алибегов. Според него ще има огромен удар по бизнеса поради възбраната.

От друга страна, представителите на " Клубът на хотелиера " в Слънчев Бряг са " за " измененията в Закона.

" Редно е сътрудниците да създадат изследване до какъв брой часа е разрешено да се подвига звук. Мога да ви кажа, че в Чехия всички хора са задължени да не подвигат звук след 21:00 ч. Това е време за отмора ", счита Дияна Колчева от " Клуба на хотелиера ".

Според представителят на " Клуба на хотелиера " Цветан Стойков  решение на казуса, е обезшумяване на заведенията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР