Собственици на имоти и живеещи в комплекс Гербера в Тракия

...
Собственици на имоти и живеещи в комплекс Гербера в Тракия
Коментари Харесай

Безумни паркирания и „запушени” автомобили – всекидневие за живеещите в „Гербера”

Собственици на парцели и живеещи в комплекс „ Гербера ” в „ Тракия ” пропищяха от безумни паркирания на комшиите си и гости на комплекса. Изобретателността на шофьорите  стартира да се изчерпва и колите взаимно стартират да се „ запушват ” една с друга. Не са необичайност и паркирания на „ втори ред ” и прекъсвания по средата на пътя.
Прочетете още
„ Нормално ли е сходно паркиране? Няма значение дали става въпрос за тук или за различен комплекс, към този момент всеки стопира на всички места, както си изиска. Всеки ден е по този начин и никой не се преценява с другите ”, написа читателка до медията ни, изпращайки фотоси.

Видно от тях, черно БМВ е запушило най-малко три автомобила, които няма по какъв начин да излязат без да нанесат материални вреди на някой от прилежащите коли. Дори и да е допустимо излизането, то сигурно би лишило на лидера много време, маневри и нерви. Дори по-сложен наподобява " пъзела " съединен от няколко буса, и други коли.

Притеснителното в тази ситуация не е единствено паркирането, а и презастрояването на града ни, като огромните комплекси не престават да никнат като гъби на всяка свободна повърхност. Пловдив обаче към този момент се задъхва, и не може да поеме всички коли.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР