Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев продължава да поддържа пълно мълчание

...
Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев продължава да поддържа пълно мълчание
Коментари Харесай

Гриша Ганчев забули в тайна своя среща с феновете

Собственикът на " ЦСКА-София " Гриша Ганчев продължава да поддържа цялостно безмълвие пред медиите, откакто в понеделник разгласи, че напуща клуба, дружно с другия главен акционер - Юлиян Инджов. Днес Ганчев имаше среща в офиса си в " Литекс Тауър " с няколко почитатели, които бяха отишли да го разубедят и помолят да остане отпред на клуба.

Изходът от този диалог не стана явен, защото групичката последователи бе изведена от различен излаз, с цел да не се срещне с чакащите извън публицисти. Самият Ганчев също финтира репортерите, които съумяха да го видят само по какъв начин се качва в колата си и напуска сградата. На диалога участва и финансовият шеф на " ЦСКА-София " Трифон Попов, който най-малко излезе от централния вход, само че отхвърли всевъзможни мнения.

По-рано през днешния ден фенската секта Offenders, която по формалната версия разгневи Гриша Ганчев и го предизвика да напусне " ЦСКА-София ", разгласи своето отдръпване от дейна активност в агитката на тима. Това стана с изказване в профила на Offenders във " Facebook ".

" От основаването си като група и до момента в който сме на този свят, единственото верую в нашия живот е и ще продължава да бъде ЦСКА София. Поради тази причина и всеобщите внушения по наш адрес в публичното пространство - а точно, че сме срещу обичания си клуб и неговото управление, отхвърляме да бъдем въвличани в тези несъществуващи сюжети. Стоим зад казаното досега, зад всяка една наша дума и въпрос и не считаме, че има защо да се извиняваме или оправдаваме... Считано от през днешния ден, нашата група прекратява своята организационна активност за " Сектор Г " - изработка на хореографии, образуване на трибуната, разпяване и така нататък Нямаме желание обаче да вървим където и да е другаде, а Армията си остава нашият дом. Запазваме правото си да продължим да вършим живота на нашите изконни врагове от Подуене сложен, бранейки личната си чест както намерим за добре! А на останалите пожелаваме доста красиви и сполучливи спектакли по трибуните! ", се споделя в тяхната декларация.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР