Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев направи изненадващи разкрития за нещата,

...
Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев направи изненадващи разкрития за нещата,
Коментари Харесай

Гриша Ганчев с шокиращи разкрития за себе си и Сирака в Левски - призова прокуратурата да му дойде на гости

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев направи изненадващи разкрития за нещата, които е правил при шампионската купа на Литекс през сезон 1997/98. В изявление за предаването “Код Спорт” предприемачът упреква негови съперници, че са пробили целия футболен съюз, купуват съдии, пробиват играчи, тимове, треньори… Съвсем ненадейно Ганчев прибавя, че той е вършел тези неща през сезон 1997/98, потвърждавайки, че по същия метод е работил и “Сирака в Левски”.

Също по този начин Гриша Ганчев споделя, че все още не се занимава с такива действия, тъй като няма пари за тях и се чуди къде са органите, които да проверяват притежателите на български футболни клубове през последните 20 години. Нещо повече - босът на алените се чуди за какво проверяващите органи не са му пристигнали “на гости”.

Ето два от най-важните въпроса и отговора в изявлението, които сигурно би трябвало да провокират вниманието на способените органи:

- Кой и с какво трови атмосферата в българския футбол? Два пъти в годината казвате по нещо за 2-3 минути…

Това е дълга тематика. Ако вземем да приказваме, няма да ни стигнат 10 излъчвания „ Код Спорт “. Като вземеш от фанатиците, минеш през нарцисите, красавците, та стигнеш до гелосани и най-различни, и пъзелът се подрежда. Не може да отидеш и да пробиеш целия футболен съюз, да купиш всички съдии, да купиш комисии, да се гавриш… Защо? Защото си решил да похарчиш някакви пари ей по този начин. Да си надградиш егото – за какво е належащо? Пробиваш играчи, тимове, треньори. Почва шампионата – 30 точки задатък. Добре, какво наслаждение ще изпитам? Вие сте по-старички като мен и помните 1997-1998 година И аз съм ги правил тези работи, и Сирака ги правеше в Левски. Та, опря мачът до един хикс да се вземат решение трофеи и така нататък Какво морално задоволство да изпиташ от тази работа? Никакво! Нула! И се запитвам – защо е належащо, заслужава ли си повече да се мятат пари за едно нищо?

- Откъде потегли войната сред ЦСКА и Лудогорец?

Ние не водиме война с никого, те водят война с нас! Ние сме в окопа и драпаме. Сложили сме огромните каски и това е. С кого да водиме война ние? Нито пари имам да плащаме на съдии, нито имам пари да заплащам на Футболен съюз. И аз се чудя къде са тези органи. Тук разнищиха строителни, ресторантьорски, хотелски, не знам какви компании. Абе, по какъв начин не щат да ни дойдат на посетители на нас във футбола, бе! Няма ги, не желаят да дойдат!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР