Собственикът на Toyota Corolla от Канада бе заловен от полицията,

...
Собственикът на Toyota Corolla от Канада бе заловен от полицията,
Коментари Харесай

Глобиха шофьор на кола, пълна с използвани бирени кенчета

Собственикът на Toyota Corolla от Канада бе хванат от полицията, до момента в който транспортира чудноват товар - стотици празни кутии от бира, които били натъпкани навътре в автомобила му.

Причината, заради която канадецът е решил да транспортира такова количество кенчета, не е известна, само че в своя Twitter полицията на провинция Онтарио загатва, че мъжът може да е превозвал празните кенчета за преправка. Очевидно обаче, полицията е слетнала това за рисково и лидерът е получил двойна санкция.

Странна Toyota Corolla притегля вниманието на полицията в Онтарио, по време на акция, наречена RIDE. Основната ѝ цел е да разпознава и залавя пияни водачи, тъй че не е изненадващо, че служителите на реда са се заинтересували от кола, цялостна с бирени кутийки.

 Глобиха водач на кола, цялостна с употребявани бирени кенчета

Шофьорът на Corolla-та обаче се оказа изтрезнял. Въпреки това са му наложени две санкции едновременно: едната за превозване на насипни товари, а втората, по -голяма, за шофиране с изтекла брошура. За първото нарушаване канадецът би трябвало да заплати 130 локални $, а за второто - към хиляда.

Отбелязва се още, че преди освобождението на санкционирания водач, „ товарът е бил обезопасен “. Как са съумели да слагат стотиците кутии, тъй че да не пречат на шофирането, полицията не разкрива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР