Собственикът на прочут гръцки ресторант, обвинен, че кара туристите плачат

...
Собственикът на прочут гръцки ресторант, обвинен, че кара туристите плачат
Коментари Харесай

Собственик в Миконос за голяма сметка: Гледайте цените, не сте деца

Собственикът на фамозен гръцки ресторант, упрекнат, че кара туристите плачат над сметките, назова оплакващите се като „ авторитетни персони, търсещи безвъзмездна храна “.

Димитриос Каламарас, притежател на DK Oyster в Миконос, отвърна на двойка, която тази седмица съобщи, че са били шокирани със зашеметяващата сума от €400 за бира, коктейл и дузина стриди, написа Daily Mail.

Канадските младоженци Линдзи Брийн и брачният партньор Алекс, и двамата на 30 години, твърдяха, че личният състав в ресторанта не им е дал меню с питиета с цените, преди да им даде голямата сметка.

Димитриос най-сетне наруши мълчанието и отбрани цените си, настоявайки, че те просто са „ отвън бюджета “ на някои от неговите гости, защото той назова Линдзи „ авторитетна жена, която желае да стане известна “ от изтъкването на сметката й в мрежата. Това е макар обстоятелството, че тя работи в региона на набирането на личен състав и няма обществено забележими сметки в обществените медии, които да демонстрират, че тя е инфлуенсър.



Въпреки че страницата на DK Oyster в Tripadvisor беше залята с мнения с една звезда и други клиенти, които твърдяха, че са имали сходно отношение като Линдзи и Алекс, притежателят не се трогна.

TripAdvisor е сложил предизвестие на страницата за мнения на ресторанта, което гласи: „ Tripadvisor е известен за скорошни медийни отчети или събития, свързани с този обект, които може да не са отразени в отзивите, открити в тази публикация.

Съответно, може да пожелаете да извършите в допълнение изследване за информация по отношение на тази локация, когато вършиме проектите си за пътешестване.

В момента 337 са оценили ресторанта като „ отличен “, до момента в който 611 са го класирали като „ ужасяващ “. 52 са го оценили като „ доста добър “, 19 са го оценили като „ междинен “, а 33 са го определили като „ неприятен “.

Димитриос твърди, че след „ десетки “ сходни „ лъжливи “ изказвания в TripAdvisor, в които се показва, че личният състав в ресторанта е отказал да даде меню с цени върху него, той е решил да сложи три черни дъски на входа, показващи ги.

Той също по този начин има вяра, че клиентите биха могли да повикат шеф, който да разиска цената, преди да поръчат, и че би било „ неуместно “ той да изяснява менюто на всеки клиент, който влезе.

Димитриос добави, че „ нито един възрастен със здрав разум “ не би поръчал пиво, без първо да види какъв брой коства, и че няма желание да изяснява за какво таксуват повече от супермаркет или обичайната таверна. Той също по този начин твърди, че „ концепцията “ на DK Oyster е изцяло друга.



Собственикът на ресторанта сподели: „ За страдание, всички ние, които работим в бранша на хотелиерството, сме се свързали с прословути „ инфлуенсъри “, които вместо да си изкарват прехраната с рекламиране на артикули и услуги на своята публика, те оказват напън върху избрани бизнеси против несъразмерни такси и безвъзмездни ястия.

„ В DK Oyster сме рекламирали по методите, които считаме за подобаващи за нашия ресторант и няма да се поддадем на инфлуенсърите, които са привлечени от красивия остров Миконос. Много известна дестинация за хората, с които някои инфлуенсъри доста биха желали да се смесят. "

Това лице, което се пробва да стане известно посредством изявления в Instagram под името Линдзи Брийн, стартира с неистина.

„ Тя твърди, че „ неведнъж е желала меню с коктейли “ и прибавя, че „ сервитьорът наподобява не е желал да даде такова “. — Въпреки това тя направи поръчка. Инфлуенсър, умел странник, който изкарва прехраната си посредством опита си в света, направи това, което множеството възрастни с здрав разсъдък не биха създали, поръчва питиета и храна от сервитьор, който отхвърля да показа меню.

„ Това погрешно изказване беше употребявано толкоз доста против нашия ресторант от десетки анонимни консуматори в Trip Advisor, че взехме решение да сложим три големи черни дъски до входа на ресторанта, показващи менюто и цените.

„ Мислех, че по този метод нашите посетители, в случай че отзивите в действителност са написани от действителни клиенти, най-малко ще имат визия за диапазона на нашите цени, с цел да са сигурни, че са ревизирали деликатно менюто, преди да поръчат.

„ Всеки път, когато получавах такова недоволство, постоянно от анонимни консуматори посредством Trip Advisor, се съветвах с личния състав, напомняйки, че е от решаващо значение за нашата известност да сме сигурни, че процедурите се следват деликатно. ", споделя още той.

Винаги са ме уверявали, че съблюдават разпоредбите. Затова използвах Tripadvisor, с цел да насърча нашите посетители постоянно да преглеждат деликатно менюто и цените. “

Димитриос изяснява още, че човек, който счита, че му е отказано правото на меню, може просто да „ напусне или да изиска да приказва с мениджъра “.

„ Мениджърът може да помогне, преди да поръча и употребява, а не сега, в който е поискано да заплати таксуваните суми “, добави той.

Димитриос сподели още: „ Не мога да спра всеки един човек да влиза в нашите пространства и да обясня смисъла на сходна процедура. — Би било неуместно. Също по този начин имам вяра, че в случай че човек, който не е злоумишлен, почувства, че не получава менюто, както е негово право преди да поръча, би трябвало или да си тръгне, или да изиска да приказва с шефа. „ За страдание има хора в Tripadvisor, които намерено предизвикват гостите да идват, да ядат и пият каквото си изискат и по-късно отхвърлят да заплащат сметките.

Разположен на Platis Yialos на гръцкия остров в Егейско море по средата сред континенталната част на Гърция и Турция, ресторантът се популяризира като „ най-свежото, целодневно място за развлечение в Миконос!

„ На космополитния плаж Platys Gialos луксът и стилът най-сетне откриха най-заслужаващата дестинация! “

Американските туристки Бренда Моултън и нейната 19-годишна щерка Кайли са далиресторанта на съд, след изказване, че също са били излъгани да платят $641,15 за за крайници от раци и два коктейла " Мохито ", когато са го посетили през май.

Те настояват, че сервитьорите са заплашили да извикат полиция, когато са се оплакали и са им споделили, че няма да се върнат в Съединени американски щати, в случай че откажат да платят огромната сметка. „ Това беше призрачен случай за тях, който няма да не помнят “, сподели техният юрист Мариана Кикири.

От ресторанта се опазиха, потвърждавайки, че са „ зашеметени “ от жалбата, която е „ неоснователна “ и че „ не могат да знаят какво и по какъв начин е била стимулирана “.„ Тя обаче несъмнено е била стимулирана от непрозрачни, нечестни и явно скрити конкурентни ползи “, допълват от ресторанта, напомня още британското издание.

Ресторантът беше санкциониран с €31 000 ($31 700) през юли от Министерството на туризма, откакто следствие на техните документи разкри „ седем или осем нарушавания “, съгласно Greek City Times.

Страницата на ресторанта в Tripadvisor е " наводнена " с красноречиви мнения на клиенти, които настояват, че са били привлечени със същата тактика – прекомерно настойчиви съммнителни сервитьори, предлагащи „ безвъзмездни шезлонги “, неразбираеми описания на цените в менюто и в последна сметка астрономически сметки.

Голяма част от гнева наподобява е обвързвана с политиката на ресторанта - за разлика от останалата част от Гърция - да показва цените на 100 грама вместо на кг. Така че €19,80 за 100 грама в реалност е €198 за кг.

Превод: GlasNews

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР