Собственикът на оръжейния завод Дунарит Емилиян Гебрев заяви за По

...
Собственикът на оръжейния завод Дунарит Емилиян Гебрев заяви за По
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев: Никой не е наранен при пожара в Дунарит

Собственикът на оръжейния цех " Дунарит " Емилиян Гебрев съобщи за " По света и у нас ", че няма потърпевши хора при пожара в завода. Никой не е засегнат, никой не е изплашен, няма опушени хора, всички села са известени, че димът, който се отделя, не е противопоказен, сподели Гебрев. Той посочи, че пожарът е зародил не в склад, а в индустриален завод.

``
реклама

Емилиян Гебрев: В завода поражда пожар в един от цеховете, незабавно задействан е евакуацонен проект, формиран е щаб за деяние. Всички хора са извадени от региона на завода. Няма какъвто и да било проблем за здравето на който и да било, никой не е засегнат, не е надраскан, не е изплашен. Всички планово са изведени на десетата минута от региона на завода. Селата, които са намират в непосредствена непосредственост, са предизвестени да бъдат спокойни, че това е един пожар и няма нищо повече от това какво да се случи. В момента се изчаква да изгасне пожарът, само че по-рано от 24 часа, според настоящи указания, никой няма право вътре до влиза, с цел да не се стигне до някакъв случай с човешки живот. В момента се прави подготовка за облитане с дрон за приемане на първична информация за размера на пожара. Единственото нещо, до което може да докара, са материални вреди. Няма засегнати хора, няма опушени хора. Всички села са известени, че димът, който се отделя не е противопоказен. Складовете се намират надалеч от горящия завод и там се намират единствено ежедневните планови правила, според указания за работа с взривни материали. Ако пожарът инициира някаква експлозия, тя може да докара само и единствено до материални вреди.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР