Собственикът на Наско Сираков говори при откриването на нов фен

...
Собственикът на Наско Сираков говори при откриването на нов фен
Коментари Харесай

Сираков: основното ядене е шампионската титла - до две години

Собственикът на Наско Сираков приказва при откриването на нов почитател магазин на отбора в Бургас. Той даде детайлности по отношение на травмата на Георги Миланов, както и за зимната селекция на отбора.
" Това е един от методите тимът на Левски да доближи до оптимален брой последователи. С най-голямо наслаждение бихме подали ръка на всеки, който идва при нас с най-чисти мисли. Не сме го избрали ние Бургас. Те пристигнаха при нас и концепцията ни сграбчи от първия миг. Никога не бихме отказали на всеки един левскар такова нещо ", стартира Сираков.
" При всички положения ще има още приятни изненади за нашите почитатели, сподели той по отношение на бъдещите прехвърляния на " Герена ".
" Имаме почти информация за Георги Миланов. Надяваме се на следващия ден към този момент да я потвърдим. Положителното е, че не е най-тежкото - кръстните връзки. Възстановяването му ще е сред 30 и 50 дни. За началото на подготовката би трябвало да е подготвен ", разкри Сираков.
" Усещам ежеминутно невероятната поддръжка на нашите почитатели. Благодарение на тях стигнахме до тях и се надявам, че ще продължим и ще изведем Левски там, където му е мястото.
Аз съм го декларирал още преди година и половина, че за мен това е като задача. Левски би трябвало да е в един миг да бъде тим на почитателите. Разбира се не би трябвало да се прибързва и да се прави принудително нещо. Подкрепяме концепцията и аз, и Мъри, само че всичко зависи от интензивността на нашите почитатели. Искаме това да доближи до голяма част от " сините " последователи. Само тогава ще има своя смисъл.
При 20 000 левскари ще трансферира акциите с голямо наслаждение, само че не желая да дефинирам броя. Казах на всички почитатели на срещата, че 20 глави мислят по-добре от една. Аз не желая да дефинирам броя на почитателите и парите, които ще дават. Притежателите на членски карти - всеки да си каже мнението. Не бих се заел аз да дефинирам тези неща.
По принцип ще има срещи с последователи, а какъв ще е форматът на диалози аз не мога да кажа. Повече ги приемете като рестарт на акцията за членски карти. Аз съм удовлетворен от всичко, което вършат нашите последователи ", сподели още притежателят на " сините ".
" Все още се нуждаем от свежи средства, само че мога да ви уверя, че в клуба се работи всекидневно по тази тематика. Водят се диалози с рекламодатели и спонсори и ще има много такива в бъдеще, подсигурявам.
След Нова Година почитателите ще гледат напълно друг Левски, а от лятото Левски ще се бори на всички фронтове. Аз желая повече от почитателите Купа. За мен Купата постоянно е била десерт, а главното ястие е шампионската купа - до две години ", приключи Сираков.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР