Собственикът на македонската туристическа компания Беса транс Беким Хаджиу, чийто

...
Собственикът на македонската туристическа компания Беса транс Беким Хаджиу, чийто
Коментари Харесай

Собственикът на Беса транс: Аллах да вкара починалите в рая!

Собственикът на македонската туристическа компания " Беса транс " Беким Хаджиу, чийто рейс катастрофира на Автомагистрала " Струма " пожела на починалите да бъдат признати в парадайса от Аллах, съобщи БГНЕС.

При злополуката на 23-ти ноември починаха 45 души, а други 7 бяха ранени. Преди няколко дни министерството на превоза лиши лиценза на компанията заради груби нарушавания в работата на " беса транс ". авариралият рейс не е имал позволение за осъществяването на интернационален превоз, а дежурните на Граничен контролно-пропусквателен пункт митничари не са го ревизирали, тъй като " системата е работила постепенно ".

" Аллах да изпрати в парадайса починалите. По-скорошно излекуване на ранените. Тези думи изказвам със страдание и засегнато сърце. Те бяха част от нашето семейство, тъй като постоянно когато сме пътували считахме пасажерите за част от нашето семейство. Четири дни бяхме дружно в Истанбул и тогава разбрах, че множеството от тях и преди са пътували с нас на екскурзии с рейсове в Истанбул ", сподели Хаджиу и добави: Тези тествания са за Аллах и имам вяра, че са признати от всеки набожен. Волята му не може да се промени нито за момент и ние желаеме Аллах да не ни подлага на тествания ", сподели още притежателят на " Беса Транс ", който за първи път призна, че е бил част от групата, която е била в Истанбул.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР