Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е един от кандидатите за

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е един от кандидатите за
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев купува най-стария футболен клуб в света?

Собственикът на " Лудогорец " Кирил Домусчиев е един от претендентите за нов притежател на най-стария професионален футболен клуб в света - британския " Нотс Каунти ". Това настояват медии на Острова.

Основаният през 1862 година клуб сега играе в Лига 2 - четвъртото равнище на британския футбол, и заема последното 24-то място в класирането.

From https://t.co/43QOHuvGNo: Bulgarian multi-millionaire linked with Notts takeover #notts https://t.co/ILnuYU1kDw
— Nottingham Post (@NottinghamPost) February 23, 2019

Настоящият притежател Алан Харди търси покупател за главния пакет акции на клуба. Домусчиев е показал интерес и се е свързал с управлението, с цел да научи детайлности за възможна договорка. Той обаче не е единственият искащ да има най-стария клуб в света. Харди твърди, че интерес към собствеността има от целия свят.

Изданието " Нотингам Пост " споделя, че Домусчиев към този момент има един футболен клуб - " Лудогорец ", който в последните години непроменяемо е първенец на България и чест участник в евротурнирите. Според медиите в Англия положението на българския предприемач се прави оценка на 950 млн. $, извоювано най-много посредством фармацевтичната му компания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР