Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев представи новия генерален спонсор

...
Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев представи новия генерален спонсор
Коментари Харесай

Локо Сф се похвали с нов генерален спонсор

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев показа новия общоприет спонсор на клуба. Това е гръцката интернационална бетинг компания Betano, която ще бъде сътрудник на столичните " железничари " в идващите 3 години.

На формалната конференция участваха още изпълнителният шеф на Локомотив Бойчо Величков, членът на борда на шефовете Веско Стоянов, капитанът Красимир Милошев, както и районният шеф на Betano България Цветин Йорданов.

" Изключително съм щастлив, че имам достойнството да разглася партньорството ни с голям клуб като Локомотив, който има доста почитатели и обичаи. Kaizen Gaming неотдавна стъпи на българския пазар с марката си Betano.

Началото поставихме през 2012 година в Гърция, където към този момент сме водачи на пазара. Партньорствoто ни с Локо (Сф) е най-новото. Имаме още със Спортинг, Порто, Бенфика, Атлетико Минейро, Стяуа.

Ние се стремим да подркепяме спорта и сме решени да създадем това и в България. Поставяме началото с Локомотив (София). Договорът е за 3 години. Това е клуб със страхотна футболна история. Целите и полезностите ни като компания се припокриват с тези на клуба.

В момента не преговаряме с други тимове в България. Концентрираме се върху първия ни сътрудник.
При положителни резултати от Локомотив, сумата по контракта ще нарасне. Основните параметри по контракта могат да бъдат преговаряни ", съобщи районният шеф на Betano България Цветин Йорданов.

" Искам да благодаря на тази компания за това, че избра да стане сътрудник на Локомотив (София). Надявам се, че ще успеем да изградим едно положително партньорство в бъдеще ", показа членът на борда на шефовете в Локомотив Бойчо Величков.

" Надявам се да вървим напред и да имаме триумфи дружно с новия спонсор. Силно се надявам да създадем добър мач против ЦСКА и да излезем с позитивен за нас резултат ", сподели капитанът на столичните " железничари " - Красимир Милошев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР