Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев обяви, че в началото

...
Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев обяви, че в началото
Коментари Харесай

Локомотив се завръща в Надежда

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев разгласи, че при започване на идващия сезон " железничарите " ще се завърнат на личния си стадион в " Надежда ". Босът също по този начин разкри, че бъдещето на треньора Иван Колев ще се взема решение по време на Управителния съвет идната седмица, написа " Мач Телеграф ".
 Живко Миланов стартира работа в Локомотив (Сф)?
Живко Миланов стартира работа в Локомотив (Сф)?

Влиза в треньорския щаб на Станислав Генчев?

" Целите ни бяха да играем от 7-о до 10-о място. Тези травми напролет ни извадиха от строя. Определено е допустимо да се върнем на стадион " Локомотив ". Ако не първия, то втория кръг сме вкъщи. Започнали сме. От другата седмица се стартира да се работи публично. Ако пилоните дойдат в точния момент от Италия, всичко ще е наред. Най-много да закъснеем един кръг, най-вече да са два. След това ще играем в " Надежда ", отсече Василев.

" Много малко треньори в България са били две години на едно място. На пръсти се броят. Мисля, че Иван Колев получи един доста добър заем на доверие. Свърши си работата. Доволен съм. Понеделник-вторник ще има Управителен съвет и ще се разбере дали ще остане или кой ще е новият треньор ", сподели още притежателят на Локомотив (София).

Последните информации от клуба обаче настояват, че решението към този момент е взето и Колев ще бъде освободен, а на негово място ще пристигна Станислав Генчев. Бившият треньор на Лудогорец към този момент импровизирано работи по селекцията и програмата за подготовка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР