Собственикът на Локомотив София – Иван Василев, бе гост в

...
Собственикът на Локомотив София – Иван Василев, бе гост в
Коментари Харесай

Иван Василев: Ако кажа колко пари съм дал за Локо Сф, ще ме изгонят от нас

Собственикът на Локомотив София – Иван Василев, бе посетител в предаването „ Домът на футбола “ по DIEMA SPORT. Босът на „ железничарите “ разкри, че на няколко пъти е мислел за отричане от клуба, само че „ не е можел да захвърли с лека ръка направеното “. Той също по този начин съобщи, че мечтае да вземе трофей с отбора от Надежда.

„ И удовлетворен, и неудовлетворен съм. Надявам се скоро да получим лиценз от БФС. През тези години направихме ужасно доста. Вътре, на открито, продължаваме още. От тази страна съм удовлетворен, не съм удовлетворен, тъй като закъсняхме. Дадохме доста средства, с цел да играем на „ Васил Левски “. Пропуснахме 1 година. Чакахме ММС, само че виждате в страната към този момент 1 година – избори, промяна на държавни управления, аз се принудих сам да ги направя. Нашите почитатели и локомотивската общественост заслужава да играем на нашия стадион. В този добър треньорски екип – доста съм удовлетворен, нека почнат да идват резултатите “, стартира притежателят на "червено-черните ".

„ Ако кажа какъв брой пари съм дал за Локомотив, ще ме изгонят от у дома. Семейството ми претърпя доста ограничения и желая да им благодаря. Моята брачна половинка и моите синове, които работят с мен са измежду аргументите да взема Локомотив. Много пъти съм мислел да се откажа от Локомотив, само че това за мен е идея, аз обичам този клуб. Искам да оправим инфраструктурата и още доста неща. Като видя какво сме създали – не мога да оставя нещата по този начин. Но и почитателите би трябвало да оказват помощ и да не вършат проблеми. Когато тимът има повече доходи и ние ще се развиваме повече. Вече има добра инфраструктура. Ако тимът играе добре – ще има повече доходи, ще се развиваме повече “.

„ Имаме качества да сме в първите 10 тима. Може и да се разделим с някой, който не дава 100%. вратата може да се затвори тежко за някои, които не се раздават. Има такива първи проблясъци. Мечтая за трофей, само че най-важното е тимът да се стабилизира. Не желая да слушам шестица за оставане или изпадане. Когато го правиш от сърце и честно, бог ще върне всичко “, приключи Василев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР