Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски гостува в Шампионски

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски гостува в Шампионски
Коментари Харесай

Крушарски: За да си ръководител, трябва да си изял една паница сол и да си управлявал пет криви коча в заградено

Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски гостува в " Шампионски игри " по gospodari.com.

Toй разкри, че е предложил нов контракт на старши-треньора Александър Томаш. Босът дефинира и задачата пред " смърфовете " напролет.

" Първенството ще бъде малко по-интересно напролет, тъй като тимовете имат идентични благоприятни условия. Видяхме го в мача за Суперкупата. В Локо ще се опитаме да се преборим за първите позиции. Ще гоним класиране за Европа, само че не непременно. Който няма цел, за която да се бори, да си седи у дома при жена си и да се топли. Най-доброто ще е да се борим дружно със Славия за Европа ", сподели Крушарски.

Относно продажбата на играчи и недоволството на Томаш от този ход предприемачът разяснява: " Имаме стока - изкарваме я на пазара и продаваме. Какво да вършим другояче, да чакаме да находища и да я заровим в земята. Футболът е дружество - да създава, да продава и да са самоиздържа. Ако някой желае да си потегля, не съм индивидът, който ще го спре. Какво значи ликвидация?! Кого сме продали и защо? Има предложения за хора, които сме ги основали, и какво, да очаквам да им свърши договорът и да си тръгнат без пари. Аз се нагледах на тези дейности в последните осем години.

Най-голямото зло са прословутите мениджъри, които не са основали нищо, а са се наредили на опашката единствено да лапат. С Томаш разправиите са навръх тази тематика. Тези, които им изтичат договорите, да си седнат на пейката, ще си им платя заплатите и да ги запечата. Предложил съм му нов контракт на Томаш ", добави Крушарски.

" Заплатите в Локо си вървят, имаме насъбрани отговорности от последните две години, само че си ги плащаме. Мисля, че до една година ще ги почистим, тъй като аз нямам печатница за пари ", продължи босът на Локо Пд.

За конфликта на върха в първия кръг той предвижда: " Илиан може да се пребори за купата и това му е късмет Черно море да обърне палачинката. Даже предвиждам, че ще победи в Разград - " двойка ". А за това по какъв начин ще оправи българския футбол, в случай че стане президент на БФС, предприемачът показа:

" Много елементарно - би трябвало ред, а не оправдания и криене. И с вярно систематизиране на богатствата. Ще бъда по-добър от Борислав Михайлов с екипа, който ще сложа, и с нещата, които ще направя. За да си началник, би трябвало да си изял една чиния сол и да си управлявал пет криви коча в заградено (б.р. - сподели за кандидатурата на Бербатов) ".
 Крушарски разгласи: Мартин Луков се завръща в Локомотив (Пловдив)
Крушарски разгласи: Мартин Луков се завръща в Локомотив (Пловдив)

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР