Собственикът на Ливърпул Джон Уилям Хенри Втори направи емоционално обръщение

...
Собственикът на Ливърпул Джон Уилям Хенри Втори направи емоционално обръщение
Коментари Харесай

Собственикът на Ливърпул се разкая: Подведох всички свързани с клуба, извинявам се

Собственикът на Ливърпул Джон Уилям Хенри Втори направи прочувствено послание към последователите на тима, в което призна, че ги е разочаровал, като се е съгласил да подпише клуба под контракта за основаването на Европейската Суперлига.

В неделя 12 тима от Англия, Испания и Италия оповестиха отделянето си от УЕФА и основаването на новия шампионат, само че концепцията им бе призната с извънредно неодобрение от последователите. Заради това шестте британски тима, които бяха измежду създателите, оповестиха отдръпването си от Суперлигата във вторник вечер.

В резултат на дейностите по основаването на Суперлигата, които не са били съгласувани с мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп и футболистите в отбора, огромна част от последователите на мърсисайдци приканиха Джон Хенри да напусне клуба. Подобни дейности към този момент предприе изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд, който във вторник подаде оставка.

Хенри твърди, че в никакъв случай не е имало вид планът да започва, в случай че не получи поддръжката на последователите. С изявлението си притежателят на процедура опроверга и слуховете от тази нощ, че има желание да продава клуба, като съобщи, че работата на FSG в Ливърпул не е свършила и даде обещание, че ще направи всичко допустимо, с цел да си върне доверието на почитателите, които е разочаровал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР