Собственикът на Левски - Наско Сираков, заяви, че е получавал

...
Собственикът на Левски - Наско Сираков, заяви, че е получавал
Коментари Харесай

Сираков: Не съм проститутка на повикване! Заплашват ме елементарни типове, но не знаят с кой си имат работа

Собственикът на Левски - Наско Сираков, съобщи, че е получавал закани от обикновени видове, които не знаят с кого си имат работа. Той показа още, че най-вече го тормозят две неща - отговорностите към Национална агенция за приходите и кой ще е новият треньор на тима.

" Съжалявам доста, аз не съм продажница на повикване, тъй като те решили 4 дни преди Общото заседание да си вършат среща с управлението. Не бях в София и го заявих. Дни по-късно бях на Общото заседание и всевъзможни въпроси, каквито желаеха, можеха да бъдат обсъдим там.

Никога не съм бил с защита и нямам желание. Заплахи съм получавал от обикновени видове, само че те не знаят с кой си имат работа. Това не може да ми влияе или да ме уплашат току-тъй ", съобщи Сираков пред " Труд ".
 Васил Колев: В шок съм от нелепостите, които приказва мажоритарният акционер в Левски
Васил Колев: В шок съм от нелепостите, които приказва мажоритарният акционер в Левски

Ето какво още написа той

" Първо би трябвало да си оправим проблемите с Национална агенция за приходите, които са насъбрани с годините. Истината е, че през последните повече от 10 години Левски се трансформира в синоним на неучтивост към доста страни - страна, мениджъри, футболисти. До 2008 година бяхме приблизително европейски клуб като организация и държание. Ако погледнете какъв брой каузи са водени, а и не престават да се водят, ще видите защо става въпрос.

Аз ще съм най-щастливият човек Левски да има нов стадион като този, който видяхме в Пловдив. Но има по-належащи проблеми за решение. При всички положения сега, в който си оправим нещата с Национална агенция за приходите, ще помислим за нов стадион и ще се обърнем към страната.

Кой ще бъде треньор на Левски за идната година. Това е единственото, което ме тревожи като се изключи Национална агенция за приходите, несъмнено. Този проблем с страната е приоритет сега. Това е воденичен камък, който ни виси на шията и в случай че желаеме да се превърнем още веднъж в приблизително европейски клуб с естествени връзки към всички, би трябвало да стартираме от казуса с страната ", добави легендата на " сините ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР