Собственикът на Иван Василев обяви, че пред железничарите предстоят 14

...
Собственикът на Иван Василев обяви, че пред железничарите предстоят 14
Коментари Харесай

Локо чака конгоанец и 14 финала, замрази плеймейкъра на тима до 1 юни

Собственикът на Иван Василев разгласи, че пред железничарите предстоят 14 пролетни финала по пътя към огромната цел, която е влизане в efbet Лига. В тази връзка предприемачът добави, че е стартиран план за създаване на осветяване, което би трябвало да е готово през лятото и да разреши на отбора да семейства на личния си стадион. Василев добави, че Локомотив чака конгоански футболист, който ще се причисли към тима на 9 януари, а плеймейкърът ще напусне клуба след 1 юни, само че до тогава няма да получи късмет за изява.

“Още не сме влезнали. Чака ни доста сложен сезон и в случай че някой си мисли, че е елементарно във Втора лига, грубо се лъже. Чакат ни 14 мача и 14 финала. Няма какво да се заблуждаваме. Направили сме една огромна крачка и би трябвало да създадем още една, с цел да се върне Локомотив там, където би трябвало да бъде - в efbet Лига.

Искам да благодаря на всички, които си потеглиха, само че не желая да има в тима хора, които се сърдят, че не играят, а не демонстрират нужните качества, които ги имаха в полза на истината. Може би не е тяхното място.

Относно новите момчета - знаете,, Томи Павлов и взехме едно младо момче за развиване и че би трябвало да играят двама юноши.

На 9-и чакаме Белоко от Германия. Той е с конгоански генезис. На 13-и ще се върне Ферари от Бразилия. На нашия пазар няма нужните футболисти. Както виждате, едни и същи футболисти се въртят на всички места, изпод нищо не пораства, което не е добре”, сподели Василев, който разяснява изцепките на плеймейкъра на отбора Илиян Стефанов.

“Очаквах въпроса за Илиян Стефанов. От 1 юли не е наш футболист. Дотогава ще тренира тук и няма да получава късмет да играе”, конкретизира босът на Локо, който похвали многочислените почитатели на отбора и добави, че започва план за създаване на осветяване.

“Ако влезем, се надявам да играем на стадион “Локомотив”. От през вчерашния ден се прави работен план за осветяване. Ако всичко мине добре, да имаме до края на лятото осветяване. Това е за нашите почитатели, знаете, че имаме доста ентусиасти. Някои ги подценяват, само че на мача с Миньор имахме към 3500-4000 фена, които доста малко тимове в “А” група ги имат. Когато аз играех, имаше сред 10 и 15 хиляди приблизително на мач. Имаме почитатели, само че те желаят нашите футболисти да демонстрират игра, да дават сърцето и душата си за клуба.

Дали страната ще ни помогне? Да знаете с нещо да ни е помогнала? Всичко е направено от мен и моя екип. Някои хора би трябвало да оценят това, което сме създали, и пет години по какъв начин устоявам тима. Искам да благодаря и на Веско Стоянов, който е до мен. Много е мъчно, само че това е единствения тим, където всичко е финансово устойчиво и доста честно.

Отникъде няма помощ. Ходих в Кения и Египет за вложител, само че за жалост не можахме да намерим нищо. Локомотив не е този Локомотив, който беше. Една остаряла машина желае доста време за възобновяване. Дай Боже да имам сили, тъй като тази пандемия не е добре за бизнеса”, добави Иван Василев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР