Собственикът на Евертън Фархад Мошири планира да осъществи радикални промени

...
Собственикът на Евертън Фархад Мошири планира да осъществи радикални промени
Коментари Харесай

Размахват голямата метла в Евертън

Собственикът на Евертън Фархад Мошири възнамерява да реализира радикални промени в клуба след края на сегашния сезон. Той ще се обърне към своя другар супер-агента Мино Райола, който ще би трябвало да му помогне по време на трансферния интервал, с цел да бъдат осъществени тези проекти.

Според информацията на „ The Mirror “, Мошири е взел решение да освободи мениджъра Сам Алърдайс след края на сегашния сезон, както и спортния шеф Стив Уолш.

Спортният шеф на ПСВ Айндховен Марсел Брандс към този момент е дал своето кардинално единодушие да смени Уолш на „ Гудисън Парк “ и да стане състезателен шеф на „ карамелите “.

През предишното лято Роналд Куман получи близо 200 милиона паунда за селекция, само че бе уволнен единствено след няколко месеца поради слаби резултати.

Брандс се счита и за един от околните до Райола хора, който пък ще бъде помолен за помощ с връзки, благоприятни условия и експертиза, с цел да бъде построен боеспособен отбор, който през идната година да бъде конкурентноспособен на огромните отбори във Висшата лига.

Евертън засегна Големия Сам, той се оцени с 11 от 10

Рууни отхвърли за търкания с Алърдайс

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР