Собственикът на добре позната и историческа сграда в Co Tipperary

...
Собственикът на добре позната и историческа сграда в Co Tipperary
Коментари Харесай

Собственикът на историческа къща в Co Tipperary иска премахване на предполагаеми нарушители

Собственикът на добре позната и историческа постройка в Co Tipperary съобщи пред Върховния съд, че няколко хипотетични извършители, живеещи в парцела, задържат по този начин нужната ремонтни работи.

Искът е заведен от Джошуа Уилсън, за който съдът изслуша, че е притежател на Marlfield House, покрай Clonmel в Co Tipperary. Той е изискал от Върховния съд заповед за ограничение на 10 посочени лица от нахлуване в парцела.

Той твърди, че те нямат законно право да бъдат в парцела, който се състои от Marlfield House, предпазена постройка в паладиански жанр къща, издигната през 1780 година и дом на юнионисткото семейство Багуел до 1970 година, и 33 акра земя.

Г-н Уилсън, в началото от Санта Фе, Ню Мексико в Съединените щати, твърди, че предишния октомври той е закупил парцела от синдици, назначени върху активите на предходните притежатели.

Той твърди, че не е в положение да извърши по този начин нужните ремонтни и строителни действия, с цел да направи парцела безвреден заради хипотетичните наруш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР