Собственикът на Далас Маверикс Марк Кюбан смята, че Лука Дончич

...
Собственикът на Далас Маверикс Марк Кюбан смята, че Лука Дончич
Коментари Харесай

Собственикът на Далас: Дончич може да надмине Дирк Новицки

Собственикът на Далас Маверикс Марк Кюбан счита, че Лука Дончич може един ден да надмине Дирк Новицки като най-великият състезател на Маверикс за всички времена.

" Може ли да надмине Дирк? Да. Мисля, че играта се промени задоволително, към този момент е по-широко отворена, в сравнение с когато Дирк стигна до НБА. Така че той има преимущество, може да завоюва MVP-та, може да завоюва трофеи. Аз откровено се надявам и мисля, че Дирк също би се надявал. Те са положителни другари, тъй че мисля, че се поддържат взаимно ", показа притежателят на Далас.

Новицки и Дончич прекараха един сезон дружно в игра преди германецът да се отдръпна, което поражда въпроса какво би станало, в случай че и двамата играеха дружно в най-хубавите си години.

Dallas Mavericks owner Mark Cuban said he believes Luka Doncic could one day surpass Dirk Nowitzki as the greatest Mav of all time.

READ: https://t.co/OsXHHRKASa pic.twitter.com/tD64dwWJI7
— FanSided (@FanSided) April 17, 2020 " О боже мой. Ние видяхме единствено част от проблясъците на Дирк в края, представете си какво щеше да стане в случай че и двамата бяха в най-хубавите сиг одини? О боже. Това са Джордан и Скоти още веднъж ", сподели Кюбан.

" Знаехме, че той е добър, по тази причина сключихме договорката. Не се отказваш от топ избор в Драфта, в случай че не си сигурен, че в действителност ще е добър. Но не знаехме, че ще бъде толкоз добър и ще се развие толкоз бързо. Мислехме, че ще му отнеме повечко време, с цел да заиграе на цялостни обороти и да доближи първокласен диаметър ", добави още милиардерът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР