Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич излезе с официална позиция

...
Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич излезе с официална позиция
Коментари Харесай

Зингаревич: Нямам намерение да продавам Ботев

Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич излезе с публична позиция за протичащото се в " жълто-черния " клуб.

Руският предприемач осведоми, че няма никакво желание да продава акциите си и остава отпред на " канарчерата ". Именно такива апели имаше към него по-рано в понеделник.

Зингаревич също се закани, че предстоят съществени промени на всички равнища в клуба и тези, които не са свършили работата си, ще бъдат отстранени.
 Промени по върховете в Ботев (Пд)
Промени по върховете в Ботев (Пд)

Асен Караславов ще бъде освободен

Ето и цялото изказване на Антон Зингаревич:

" Уважаеми ботевисти, в качеството си на главен акционер на футболен клуб Ботев и предвид на последните събития породили разбираемо напрежение измежду жълто-черната общественост, се обръщам към вас, с цел да ви уведомя за решенията, които взех:

На първо място желая да споделя, че нямам никакво желание да продавам Ботев Пловдив. За последните три години такива предложения са ми били отправяни неведнъж като всяко едно от тях е било отказвано.

Второ - Осъзнавам доста добре какво значи Ботев за Пловдив, както и съзнавам мястото, което сега заема. Разбирам и своето място в създалата се обстановка, която съм решен да трансформира коренно.

Ще концентрирам напълно вниманието си върху това да направя нужното Ботев Пловдив да заеме мястото, което му се поставя, опирайки се на неговите обичаи. С оглед на това държа да Ви уведомя, че ще бъде изработен повсеместен разбор на работата на всички отдели и чиновници в клуба, като всеки един от тях, който некачествено е приключил работата си ще напусне нашия клуб.

Ще направя нужното вашето отчаяние да остане в предишното и дружно да се радваме на бъдещите триумфи на Ботев Пловдив ", споделя Зингаревич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР