Собственикът на Берое - Ернан Банато, е на мнение, че

...
Собственикът на Берое - Ернан Банато, е на мнение, че
Коментари Харесай

Банато: Вия няма да подписва в Колумбия

Собственикът на Берое - Ернан Банато, е на мнение, че прехвърлянето на Себастиан Вия е добра опция за клуба. Той отхвърли опцията 27-годишният футболист да се завърне в Колумбия. Той акцентира, че документите на играча се обработват, с цел да може да играе през 2024 година. 

" Себастиан работи интензивно с тима съгласно инструкциите на треньорския щаб. Той тренира с нас и е доста добре ", съобщи Банато пред Infobae Colombia. 

„ Документите му се обработват. Сега имаме още два мача от шампионата и един мач за Купата до края на 2023 година, а по-късно излизаме в пауза. Първенството се възобновява на 17 февруари ", сподели той. 

„ Очакваме той да се възползва от цялото това време, с цел да се приготви по допустимо най-хубавия метод. Очевидно е, че той ще се прибере в Колумбия, в своя дом по време на празниците, тъй като всички ще пътуват, само че това не значи, че ще отиде в Колумбия, с цел да подпише с различен тим “

„ Вия има контракт с нас за две години и половина, тъй че бъдете сигурни, че той няма да се върне в Колумбия, мога да подсигурявам това “, добави притежателят на Берое. 

Банато увери, че Вия е подписал с Берое като свободен сътрудник. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР