Собственикът на агенция ПИК и вестник Ретро Недялко Недялков и

...
Собственикът на агенция ПИК и вестник Ретро Недялко Недялков и
Коментари Харесай

Чичото на Кирил Петков: Заплашваха и мен, че ще ми строшат главата и опитаха да ми унищожат бизнеса

Собственикът на организация ПИК и вестник " Ретро " Недялко Недялков и журналистката Соня Колтуклиева беседват изключително с Георги Ганчев, който е първи братовчед на Петко Петков и чичо на Кирил Петков.

След като през вчерашния ден Петко Петков обиди онлайн в ефир Недялко Недялков и го заплаши, че " ще му строши главата ", през днешния ден Георги Ганчев споделя детайлности и за заканите, които той е получил от бащата на Кирил Петков.

Той даже изпрати тъжба в поркуратурата за заканите на Петко Петков.

Недялко Недялков напомни вчерашния скандал с баща Петков и обидите и заканите, които му е отправил.

" Няма да се занимавам повече с тази история, стига Петко Петков да разбере едно - думите, които изрече не бих си ги помислила, не бих ги изрекла, камо ли в ефир ", разгласи Соня Колтуклиева и напомни диалозите с Петко Петков.

" Докара ме до просълзяване, откакто ми описа по какъв начин е влезнал в един супермаркет и е откраднал една четка за зъби, тъй като и това е нямало ", описа публицистиката.

" Мислех си, че Петко е мъжага. Вчера, когато се обади и разбра, че Недялко е до мен и изрече тези брутални ругателства против теб, Недялко, аз бях в потрес по какъв начин е допустимо. Не чаках от него да постъпи по този метод ", показа Колтуклиева.

" Искам да припомня, че Петко Петков не е кой и да е. Той е взел участие в съвещания на Министерски съвет, употребен е като съветник за градежа на Автомагистрала " Струма ". Бил е фактор в предходното държавно управление. Не приказваме за родственик на премиера, а за негов неофициален консултант. Този човек желае да чупи глави ", отсече Недялко Недялков.

" Няма да оставя нещата без последици. Моите юристи са подготвили документите. Ще подавам през днешния ден в прокуратурата тъжба против Петко Петков за закана за ликвидиране. А по-късно най-вероятно ще заведа и цивилен иск. Не го върша за себе си, върша го за фамилията си. Трябва да защитя фамилната ни чест. Новите мутри - семейство Петков, желаят да решат нещата по този метод - с пердах и арести. Аз няма да постъпя по този метод, желая да реша нещата по цивилизационен път ", изясни притежателят на ПИК.

И напомни, че не е единствената цел на този човек.

" Обаждам ви се, тъй като съм покъртен от абсурда, който през вчерашния ден се е случил и заканите на Петко Петков против Недялко Недялков. При тях това е рецидив, при тях това е метод на другарство ", показа пред Георги Ганчев.

" Дадох сигнал предходната година по това време в прокуратурата, само че и до през днешния ден нищо не се е случило ", изясни той и описа по какъв начин са се случили заканите: " Първо ми звъняха, след това ми пратиха смс, че доста желаят да ме видят - Петко Петков е заплашителят, а Кирил Петков ми звъня, единствено на него му подвигах телефона, а той ми сподели, че едвам го е спрял да не ми строши главата. "

" Поводът за заканите беше една обява, че бяха построили една противозаконна сграда на морето, на първа линия, бяха завзели един плаж и си бяха построили къща на общинска улица. На север от Арапя. През 2019 бутнаха противозаконната къща и си построиха законна ", посочи Ганчев.

И описа, че той е срещнал Кирил Петков и Асен Василев с китайски вложители през 2011 година През 2018 година схваща, че е измамен от тях.

" Китайският вложител пристигна по винена линия, само че конспекта от ползите му е доста по-голям ", изясни чичото на Кирил Петков и показа, че вложителят е бил доста мощен.

Колтуклиева от своя страна разясни, че с цел да е мощен вложителят, той би трябвало да е обвързван с държавното управление на Китай. И че най-вероятно Асен Василев посредством него е продал софтуера за следенето на полетите.

Георги Ганчев показа, че преди офисите на Василев са били в постройката на Киро Японеца.

" Асен Василев е доста, доста богат. Декларациите са последното нещо, което ги интересува, както се случи и с декларацията на Кирил Петков за неканадското му поданство ", показа Ганчев и разясни, че се е срещал с тях за последно през 2016 година

" Преди да бъде назначен Кирил Петков в първия кабинет на Стефан Янев, ми се обади една моя братовчедка. Тя ми сподели, че е говорила с тях и Кирил Петков щял да бъде министър председател. Той е трябвало да бъде на мястото на Стефан Янев, само че са се обърнали нещата за 24 часа ", разкри чичото на Кирил Петков.

" Опитаха се да ми унищожат бизнеса. Съветвам Недялко Недялков да вземе ограничения. Заплахите не са единствено проформа. Петко Петков има пробация за нахлуване над канадски служители на реда. Щом е тръгнал да бие служители на реда и то в Канада, представете си какво имам поради ", разгласи Ганчев.

И описа, че той е пратил и чатовете му с Петко Петков, както и диалозите му с Кирил Петков, само че от прокуратурата са отказали да образуват досъдебно произвеждане. Според Георги Ганчев двамата даже не са разпитвани.

" Кирил Петков и Петко Петков основават първо доста положително усещане, само че изпод нещата са доста зле ", продължи той.

" Линда няма ход. Тя е доста добър човек, гледа си децата. Според мен тя е и психически обработена ", изрази мнение чичото на Кирил Петков на въпрос за връзката на някогашния министър председател с Лена Бориславова и разясни, че последното му известие от Петкови било, че е ужасяващ човек. То е изпратено, когато Георги Ганчев разкрил пред ПИК за заканите против него.

" По моя информация ще има постоянно държавно управление сред ПП/ДБ и ГЕРБ, само че без присъединяване на Борисов, Петков и Василев в него ", приключи Георги Ганчев.

Недялко Недялков от своя страна разгласи, че има информация, че има спуснато разпореждане измежду кандидат-депутатите на ГЕРБ да не се приказва за случая със заканите на Петко Петков. И повода е, че след 10-ина дни ще се сформира държавно управление и не би трябвало да се ядосва съдружният сътрудник.
https://www.facebook.com/100010167700893/videos/145850501746698
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР